nov teden (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cuma -> nov teden (11.4.2005 8:01:55)

Lepo čvekajte še naprej, jaz grem zdaj pridno študirat!8)
Naredite si čimlepši ponedeljek!;)
:nosecka:cuma

Anonimen -> nov teden (11.4.2005 8:32:36)

Ejjjjjjj!!!udb a ne bi ti preležala prehlad?Zdej sta dva je treba čuvat pikico!!

biba77 -> nov teden (11.4.2005 8:44:59)

Jutro, :zaspan::zaspan::zaspan:...
:kava: ne deluje... :zaspan::zaspan::zaspan: ... kaj novega (razen, da je SPET ponedeljek in da bom do vecera v sluzbi)?

pi -> nov teden (11.4.2005 8:56:30)

Dobro jutro,

jaz sem pa danes malo boljše, ni mi več tako grozno slabo in tudi glava me boli malo manj.
Se mi zdi da pomaga da čez vikend malo več počivam, sicer pa danes ob 12h grem k moji G in me bo mogoče vsaj za kakšen teden dala na bolniško.

mujcek -> nov teden (11.4.2005 9:11:16)

Dobro jutro vsem, jaz sem danes spet dooolgo poležala, kopa je tako toplo v postelji.

Udb sedaj že tudi jaz uporabljam tvoj recept proti slabostim-čokolino :)-

Vidim, da ste že v ponedeljek čvekaško razpoložene; to je lepo videt, posebno po zatišju ob vikendih :)

Tiste, ki ste v službi, naj vam hitro mine...

Udb -> nov teden (11.4.2005 9:15:37)

neva, ne skrbi - saj ni tako hudo! Če se bo pa stanje poslabšalo, potem bom pa doma! ;)

Udb -> nov teden (11.4.2005 9:16:14)

No, mujcek, a ni dober recept? Samo kaj ko je čez pol ure že isto!! ;)

Anonimen -> nov teden (11.4.2005 9:17:29)

Udb zdej ko gledam tvojo slikico sem se spomnila,da še malo pa boš zamenjala???????

mujcek -> nov teden (11.4.2005 9:18:27)

eh glavno da vsaj za pol ure zaleže :)-

Tina76 -> nov teden (11.4.2005 9:26:57)

Dobro jutro.

Ja tud na Štajerskem vreme ne blesti:grrr:. Nekaj se nebo jasni pa mu ne uspeva najbolje. Ti prehladi v spomladanskem času so pravi šit in se jih je res treba pazit. Tudi jaz si sedaj ne smem privoščiti katerega. Še kar mi v glavi odmeva 18, 18, 18....
Komaj čakam na ET.

po en brezkofeinski:kava: si skočim

čau

Sofia -> nov teden (11.4.2005 9:40:18)

Ker vidim, da vas je tu vec, bom še tu zastavila vprasanje, kot sem ga že pod novo temo, pa me mogoce še niste zasledili, sem namreč nova in se še ne znajdem.

Zanima me, kaksni so nosečniski simptomi v prvih tednih nosečnosti oziroma ali je mogoce, da simptomov sploh ni, nosecnost pa je. Pri tem mislim najbolj na bolecine v prsih, saj so mi vse prijateljice opisale, da so jih takoj bolele prsi, tega takoj pa potem niso znale natanco opisat, ali je bilo to ze v drugem tednu al kasneje.

Stvar je taka, da mi M zamuja za 2 dni, bolečin nimam nobenih, testa CB pa tudi ne vem zakaj še nisem se kupla.

Sofia -> nov teden (11.4.2005 9:40:51)

Ker vidim, da vas je tu vec, bom še tu zastavila vprasanje, kot sem ga že pod novo temo, pa me mogoce še niste zasledili, sem namreč nova in se še ne znajdem.

Zanima me, kaksni so nosečniski simptomi v prvih tednih nosečnosti oziroma ali je mogoce, da simptomov sploh ni, nosecnost pa je. Pri tem mislim najbolj na bolecine v prsih, saj so mi vse prijateljice opisale, da so jih takoj bolele prsi, tega takoj pa potem niso znale natanco opisat, ali je bilo to ze v drugem tednu al kasneje.

Stvar je taka, da mi M zamuja za 2 dni, bolečin nimam nobenih, testa CB pa tudi ne vem zakaj še nisem se kupla.

Udb -> nov teden (11.4.2005 9:42:25)

neva, a misilš da se bom lagko od moje Megike poslovila?? :)-

Udb -> nov teden (11.4.2005 9:43:17)

Sofia, do 6 tedna ne bi vedela, da sem noseča! Nisem imela nobenih znakov, razen špikanja po trebuhu kot pred M. Potem se je pa začela slabost.

Anonimen -> nov teden (11.4.2005 9:44:23)

Ne sploh ne.....saj je dovolj prostora za oba na slikici:)-bo čudovito izpadla...vzklila je nova ljubezen:)-

Udb -> nov teden (11.4.2005 9:46:26)

Neva :)-:)-:)-:)-:)-

Ti bi morala videti to mojo muciko! Sama nežnost jo je! In sedaj sva skupaj noseči in se sončiva pred hišo - jaz na naslanjaču ona pa pod mano (čisto raztegnjena!!). In potem mi vsake toliko prileti v naročje, da me malo zbudi!! :)-

Sofia -> nov teden (11.4.2005 9:49:13)

Oj, Udb, hvala za odgovor, torej upanje se obstaja :)!

Pa me vseeno še zanima, a nisi prav nič čutila, da te bolijo prsi, do 6 tedna :zmeden2:?

Anonimen -> nov teden (11.4.2005 9:50:24)

:)-:)-Ajoj pol bo pa velik dojenčkov v hiši:)-
Moji se danes tudi tiščijo v zavetju,jih imam kot grozde na robu foteljev:muca:

Udb -> nov teden (11.4.2005 9:56:13)

Sofia, kar se prsi tiče - v bistvu sem jih začela mal čutiti tam okrog 8 tedna, ko so me začele skeleti bradavice. Ampak je tudi to minilo v parih dneh! Prej pa nič! In tudi zdaj so čisto normalne - mogoče malenkost bolj napete.

Udb -> nov teden (11.4.2005 9:56:38)

Neva, otrok bomo imeli pa res cel kup! :)-:)-:)-

PiaM -> nov teden (11.4.2005 10:07:02)

Pozdravljene! :kava:
Udb, :bravo: da je z bebico vse o.k., sedaj se pa le pazi, da hitro okrevaš.Kako lepo je brati, ko pišeš o tvoji :duda:. Kdaj imaš rok?
A, mujcek, a slabosti so se pa že začele :zmeden:?
Želim ti jih čimmanj in srečno :nosecka:.
Tudi pri nas se še kar nadaljuje turobno pusto vreme, pa še veter piha :(.
Glavno da na RR sije sonce med vami...:rozica:

Udb -> nov teden (11.4.2005 10:18:51)

PiaM, dan! Si se že zbudila? Men se tako zeha :zaspan:!

Rok imam 15.10.!

PiaM -> nov teden (11.4.2005 11:10:56)

Udb, sem spala do pol 10 :ups:, mi je nekam slabo, pa ne vem ali bom kak virus fasala, al pa...:nosecka:
Še 4 - 5 - 6 dni, pa bomo videli.
:rozica:

mujcek -> nov teden (11.4.2005 13:04:09)

Ja slabosti so se začele, ampak še ni prehudo; danes sem se naročila tudi na prvi pregled, do takrat pa bodo dooolgi dnevi, jaz pa že komaj čakam da izvem, kako je s pikico...

Vsem vam, ki je ne čakate pa želim, da ne pride :miska::miska::miska::miska:

Bety -> nov teden (11.4.2005 13:59:18)

Jaz je tudi NEčakam...zamuja samo 3-4 dni...testa nisem delala...in se borim z hudo lakoto...

Nič ne upamo....

:rozica: za vse...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>