Pohodni čevlji (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Meggi -> Pohodni čevlji (8.1.2009 18:20:46)

Za planirano šetanje po prelepi naravi, si že ene 10 let kopujem ornk šuhe. Pa jih sploh nimajo znižane. Alpina, niti slučajno. Peko nekaj malega. Hec v eni zakotni trgovini pa najdem glih Aplinine znižane 40°%. No, sem si dala na stran za premislek do jutri. Kaj pravite, jih bom dobila še kje ceneje. Te bi naj prišle 46%. Vem, drage!

pob@linček -> RE: Pohodni čevlji (8.1.2009 18:24:31)

46€[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Meggi -> RE: Pohodni čevlji (8.1.2009 18:25:59)

Ja 46€.. vidiš kr na procente znižanja gledam!

natasar -> RE: Pohodni čevlji (8.1.2009 19:55:13)

Jaz se raje odpovem drugim stvarem in si rajši kupim kvalitetne čevlje in še bolj pomembno udobne za hojo. Vem iz izkušenj, da se v alpininih čevljih lepo hodi, imam namreč zimske, pred 4 leti sem imela tudi nizke športne in sem jih ponosila, sedaj pa gledam spet nizke, ampak kot si napisala, niso znižane. Je pa res, da si kupim čevlje za več let oz. dokler se jih ne naveličam. Če primerjaš z Mass čevlji te tvoji znižani niso nič dražji.  Moji zimski so bili lansko leto znižani z cca. 65 na 45 eur. 

katra55 -> RE: Pohodni čevlji (8.1.2009 21:17:17)

Jaz sem lansko leto januarja kupila Salomonove v Intersportu znižane za 50%. Malo poglej če imajo letos tudi znižanja.

lojzika -> RE: Pohodni čevlji (9.1.2009 0:23:57)

Tudi jaz si jih kupujem, sem imela ene x firme in sem se odločila da si v kratkem kupim. Tašča mi je zadnjič posodila Alpinine in imam menda tako nizko nogo da so me full ribali nad gležnjem. Sem pa mislim da v Pekotu gledala ene in so bile tudi okrog 50€ ampak full udobni. Se pa nagibam k merrelkam, čeprav se mi zdi da niso glih specializirani za pohodništvo. Imajo pa nizke salomonke tudi znižane v hervisu če rabiš nizke.

Stran: [1]