Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: New Yorker, C&A- razprodaje 8.1.2009 18:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tm so že brez popusta nizke cene a niso
|
|
|
|
RE: New Yorker, C&A- razprodaje 8.1.2009 21:04:11
|
|
|
|
Ženkica
|
Jaz sem bila včeraj v Supernovi na Rudniku; ful razočarana, kar se izbire številk tiče; samo L in XL imajo povsod, o kakšnem S-u ni niti ne duha ne sluha oz. je roba tak pofl, da jo še povohala ne bi. No, potem zavijem še v HH, ki je višji cenovni razred; enako; najmanjša ženska konfekcijska številka je bila L; vse razprodano. No, na splošno (razen v res boljših trgovinah) se mi zdi, da imajo zadnje čase tako zanič robo, res slaba kakovost. Tudi izgled oblačil se mi zdi ful cenen. Moje mnenje........
|
|
|
|
RE: New Yorker, C&A- razprodaje 8.1.2009 22:05:37
|
|
|
|
kajajaka
|
ženkica, pa kje ti nabavljaš? Ko grem jaz v te trgovine, je večinoma le S in SX, o kakem L, ki ga rabim pa ne duha, ne sluha... (pa resno mislim, ne zezam se)
|
|
|
|
RE: New Yorker, C&A- razprodaje 9.1.2009 7:52:20
|
|
|
|
Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka ženkica, pa kje ti nabavljaš? Ko grem jaz v te trgovine, je večinoma le S in SX, o kakem L, ki ga rabim pa ne duha, ne sluha... (pa resno mislim, ne zezam se) Celo Supernovo sva s kolegico obrnile naokol; kupila nisem niti ene stvari ; sami L-i, kot že rečeno.
|
|
|
|
RE: New Yorker, C&A- razprodaje 9.1.2009 9:49:22
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka ženkica, pa kje ti nabavljaš? Ko grem jaz v te trgovine, je večinoma le S in SX, o kakem L, ki ga rabim pa ne duha, ne sluha... (pa resno mislim, ne zezam se) Moje misli.
|
|
RE: New Yorker, C&A- razprodaje 9.1.2009 10:38:03
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka ženkica, pa kje ti nabavljaš? Ko grem jaz v te trgovine, je večinoma le S in SX, o kakem L, ki ga rabim pa ne duha, ne sluha... (pa resno mislim, ne zezam se) Moje misli. Enako pri meni, za NY, saj bla sem en par x, ma takrat kar mi je bilo všeč, je bilo vse XS ali S.
|
|
|
|
RE: New Yorker, C&A- razprodaje 9.1.2009 11:00:22
|
|
|
|
Ženkica
|
Mogoče imamo pa drugačen okus in ne gledamo enakih cot.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?