38 teden in alergija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> 38 teden in alergija (8.1.2009 15:44:45)

danes sem sezbudila in po obrazu in vratu sem bila polna malih drobnih rdečih pokic,te me tudi srbijo,zdaj pa nevem kaj naj naredim in kolk se je za sekirat za to?je imela katera kaj podobnega?sem pa v 38,tednu nosečnosti.....a je kaka krema?b panten ne pomaga........

poli* -> RE: 38 teden in alergija (8.1.2009 16:13:40)

Jaz sem v 28. tednu nosečosti jedla nek čokoladni puding in čez pol ure sem bila vsa pikasta po telesu. Pikice so same od sebe izginile. mislim pa, da ni nič škodilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] , čeprav sem se zlo bala. mazala se nisem nič

bamoocham -> RE: 38 teden in alergija (8.1.2009 17:15:27)

Joj js mam isti problem. Danews sem se zbudila  z malimi rdečimi pikicami, ki ful srbijo. Imam jih po desni roki, po rami in desni strani hrbta, no na hrbtu bolj malo. pa še na zatilju. Sem klicala ginekologinjo, ji povedala za alergijo, pa mi je svetovala Fenistil. Še v lekarni mi ni znala kej druga svetovat, in sem dobila potem Fenistil. 10 min nazaj sem se namazala in upam, da bo kaj pomagalo.
Js sem pa v 17 tednu, upam, da Fenistil ni kaj škodljiv za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Anonimen -> RE: 38 teden in alergija (8.1.2009 17:18:53)

hvala za informacijo zdaj grem v lekarno ko pride moj domov,sem prav grozna po obrazu.vsa zrinjena..mislim  da to za otročička nima kaj bit nevarno....hvala in upam da bove čimprel spet obe uredi

bamoocham -> RE: 38 teden in alergija (8.1.2009 17:24:45)

Ja sem pogledala po netu, ni škodljiva. Še Puščenjak al ka je on ginekolog je reku, da se lahko uporablja ob 13 tedna naprej. Mene že manj srbi. Sej bo!!

wii -> RE: 38 teden in alergija (8.1.2009 20:34:32)

Jaz sm sicer alergik, tako, da je bilo v jeseni, ko je cvetela amrozija zelo hudo, sedaj sem v 36 t. ampak takrat brez terapije ni šlo, ker bi se verjetno zadušila. Tako, da sem jemala antihistaminike, ki mi jih je G poiskala, pač kateri so varni, med njimi tudi Flonidan, ki je na splošno zdravilo pri alergijah.

Tako, da če Fenistil, ne bo pomagal, lahko komot vzameš tudi to, saj ga ne boš jemala tedne, ampak dan, dva, da se ti stanje umiri in brez skrbi ne bo nič narobe.

Stran: [1]