hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Ne ni mi všeč. Me spominja na Piko Nogavičko. Tudi jaz poznam eno Piko, ki je še osnovno šolka in ji ime zeloooooooo paše, ker je taka pikica...drobna, igriva, včasih simpatično nagajiva, zgovorna...mislim, da ji nobeno ime nikoli ne bi bolj pasalo, kot PIKA. Res SUPER ime, po mojem mnenju. Res pa je, da ime kar nekam občutiš, se ti v uho vsede in verjetno je potem to tisto D za tvojega , zato ne poslušati, da je živalsko ime, ker poznam tudi Kajo in Niko-psički, pa še bi lahko naštevali, sicer pa so včasih bili ljudje bolj odprtih glav glede domislic imen za živali (Belka, Šeka, Rožica, Blisk, Grom, Hund, Prince, Lisko, Rex, Tačka...sedaj pa že kar človeška uporabijo, ker se ne morejo spomniti, kako do "hudiča "bi dali ime svoji mački, kravi, psu, konju...včasih so si pa čas uzeli in žival nekaj časa preučevali in jo šele nato poimenovali... Sicer pa KAJ JE NAROBE S PIKO NOGAVIČKO????? :-) A sem mogoče kaj rekla da je s Piko Nogavičko kaj narobe???????! Ne nisem! Ker je meni kniga in film Pika Nogavička super. Me samo ime spomni na to knjigo in film!