Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška Pozdravljene. Doma imamo maltežana, ki je pred malo več kot enim letom dobil vnetje učk. To smo pozdravili,vsaj mislili smo tako. Bili smo pri veterinarju ki mu je dal tablete in kremo pa je bilo boljše. Čez prvomajske praznike smo šli na morje, kjer se je revček tako ustrašil raket, da nam je pobegnil. Mislim da ne rabim pisat posebej,da se nam je ustavil svet. Tri noči ne spanja, sam jok. Vsi, otroka, jaz, še celo moj možek je jokal. Po treh dneh me je poklical prijazen gospod,da ga je videl v marini oddaljeni 6km od kampa. Takoj smo šli pogledat če je res on. Ne morete verjet kako je ta kuža jokal ko smo ga našli,mi pa še bolj. Smo ga peljali k veterinarju na pregled in je rekel da je z njim vse v redu, da je samo utrujen. Spal je dva dni skupaj. Po dveh mesecih mu je iz oči začel dobesedno teči gnoj. Od takrat sva skoz pri veterinarju. Da vam ne pišem koliko časa si vzamem za njega, da mu vsaki dan sčistim in namažem okrog učk. Nakar so sedaj po tolikem času ugotovili da ima zamašene solzne kanale- verjetno. Menjala sem že veterinarja, šla po tretje mnenje, točno pa nihče ne ve. Zelo smo navezani na njega, saj nam je že dobesedno družinski član, ki je z nami 6 let. Otroka sta nora nanj in prav tako on na njiju. A smili se mi revček ker ga tako srbi okrog oči, da mora imet skoz plastično ovratnico da se ne praska. Mislim da je zelo žalosten zadnje čase. Lepo prosim če pozna katera kakšnega veterinarja,ki dela operacijo solznih kanalov, naj mi da številko ali pa kakšen kontakt, ker v našem kraju tega ne delajo. Ali kako mu naj še pomagam? Samo komentar... ta kuža je lahko strašansko srečen, da vas ima... ker že dolgo nisem prebrala nečesa, iz česar bi velo toliko ljubezni do živali... res, vsa čast.
|