ponovno na ivf (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

*medica* -> ponovno na ivf (8.1.2009 12:20:49)

pozdravljen..
imam vprašanje za tiste ki ste bile v podobni situaciji..
v letu 2007 sem imela postopek ivf in sem bila oplojena v mesecu juniju lansko leto, sem rodila fantka ki je zdaj star že skoraj 10m..no zanima me seveda kdaj grem lahko spet v postopek ker bi rada še kakega otročka..kam moram poklicat (prvi postopek sem bla pri Drobniču.) ..drgač zmrznječkov nimam moram vse še enkat dat skoz..
hvaležna sem vam za vse podatke..(od špikanja vem kako postopek poteka..sam zanjima me kako zdej ponovno prit do špikanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] )

lp..hvala še enkrat..

ps.upam da razumeta kaj sem mislila..

kajsica -> RE: ponovno na ivf (8.1.2009 12:29:00)

Lp

Postopek je enak kot prejšnjič!

pokličeš v Leonišče oziroma jim pošlješ mail, da dobiš termin razgovora pri svojem izbranem G, v tvojem primeru predvidevam da je to dr.Drobnič. V mailu jim samo napiši kakšna je tvoja situacija.

Vse ostalo se bosta pa tam dogovorila kako in kaj dalje. Mislim pa da boš ponovno delala, le preglede za spolno prenosljive bolezni (to ti traja cca 10 dni od dneva ko boš dala kri) in imeti moraš svež bri8z (oziroma ko boš šla v postopek, ne sme biti star več kot 1 leto).

Upam da sem ti vsaj malo pomagala.

Pa vso srečo!

danana -> RE: ponovno na ivf (14.1.2009 21:50:13)

Medica , jaz tudi ze razmisljam o naslednjem otrocku. Lani je koncno ratalo po icsi postopku in mali je sedaj star pol leta. Jaz pa ze sanjam o bratcih in sestricah. Midva sva kar brez zascite, mogoce bo pa po naravni poti kaj ratalo, ce pa do poletja, ko bo mali star 1 leto ne bo nic pa spet v akcijo k Reskotu (tud mi nimamo pingvinckov).

A ima katera izkusnje z vec nosecnostmi (ki so se uspesno koncale) s pomocjo umetne oploditve? Mislim glede tega kako prides na vrsto in ce je po 1 letu ze ok?

Stran: [1]