Shuka -> RE: februarčice 2009-5.del (9.1.2009 7:26:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro shuka[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] ....Zakaj pisete o neprespanih noceh?a ane spite?zakaj pa ne?jaz hodim na wc vsake 2,3 ure ampak takoj zaspim sam na wc grem in zaspim nazaj...jaz ko se ponoci ulezem,se veckrat zbudim ,da spim na hrbtu ne da bi veela in ko se zbudim me hrbet zelo boli potem grem na wc in komaj ustanem ,ker me full pritiska ,ko pa pridem nazaj se ulezem na bok in ko zaspim mine bolecina amapak me ponoci grozno boli hrbet...ojojjjj kaj mi mali dela,ma pravo aerobiko[sm=jezicek.gif] Ma mene roke boliko, ker mi zarad zastajanja vode v telesu nekje na živč pritiska in mi je desna roka konstantno na pol mrtva, sploh prstanec je skoz al mravljinčast al zaspan, pa na desni me od komolca pa do prstov vse boli, ponoči sploh moči nimam v rokah, da bi se česarkoli oprijela, ker je zelo boleče tud prste skupi v pest dat, tko da pol na katerokoli stran, da se vležem nimam rok kam dat da bi jih spočila in te bolečine so res zoprne. Na hrbtu pa spat jest ne morm ker mislim da je mali že kar težak pa mi vse organe mal pomendra pa boli, ampak sej še malo pa bo teh težav konec, se zaradi teh težavic snidenja kar veselim. Sej jaz se tud na 2-3h zbujam ponoči pa hodim na wc, sam se mi zdi, da moj mehur prov čaka na noč da bom šla odtankat, čez dan pa verjetno ne opazim tega letanja. Jest čist preveč pijem.
|
|
|
|