|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009-5.del
15.1.2009 14:45:00   
petrap
oj..

no jaz sem bla pa mal po nakupih...saj nism nč takega kupila...no v sanolaborju sem kupila mrežaste hlačke, pa malinove liste...tko da bom zdaj si skuhala čajčk...

uuuu vidm da witto že napada..no saj jaz naj bi po napovedi G tud rodila že januarja...28.1. ko mam pregled (če do takrat ne rodim) me bo pol kar naprej poslala..vsaj tko je rekla...ker po njenem naj bi bil pravilni rok 24.1., tko da me zagotovo ne bo pustila do 5.2....mah me prou zanima kaj bo...

mihailo mene tud ni nč strah...nimam namena met EA, tko da upam, da bom zdržala bolečine...saj niti ne vem kako je s tem, če hočeš met epiduralno...a lahko kera kaj več pove? je treba to prej uredit? je to za plačat? do zdaj sploh nism pomislna na to...mogoče je zdaj zadnji čas, da še o tem kaj zvem..tko da vse info zaželjene...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.1.2009 14:50:00   
Ajvy
Sunny...le povprašaj G glede zatekanja,,....želim, da čimprej urihtaš.....user posted image user posted image user posted image aha...sem prebrala.....upam, da ti ne bo potrebno v bolnico.....

Shuka....Uf...hvala za link...bom takoj zvečer naročila.....bi rada imela nov jogi...zaradi že tega ker se tega po mojem ne da oprat.....HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo...dobro se sladkaj....
To sem pa slišala ,da ledvica bolijo bolj kot popadek.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.1.2009 14:54:21   
MIHAILO
Petra za to se mores prej zmenit z g.in mores podpisati...V Trb. to dajejo samo zjutraj in popoldan,tako da ce rodis ponoci je ne mores dobiti ceprav podpises...Pa na razgovor gres k anesteziologu,da zves kaksne so posledice in prednosti tega...je pa najbolje ,da je vse naravno tako tudi zdr. recejo

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.1.2009 14:57:59   
MIHAILO
Ajvy sem se ze posladkala,je bila dobra.user posted image ..Ja zelo boli,ker popadek popusti tole pa konstantno boli ...sem pol se nekaj casa v strahu zivela,da se ne bo ponovilo,groza...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.1.2009 14:59:19   
sunny24
ajvy, a si se spočila? Sej kar maš za pospravit, te bo počakalo, ni panike...user posted image  

shuka, ti si pa prov bogica! Res upam, da bo s tvojmi rokami hmali bujše! user posted image user posted image user posted image

petrap, EA...V PO je za plačat enih 170 evrov se mi zdi, jo pa dobiš, tudi če nisi bla na predavanjih. Drugače pa so predavanja v PO v porodnišnci vsak petek ob 13:30 v 2. štuku. V LJ (kolkr berem na rr) je EA mission impossible oz moreš met eno veliko srečo, da jo dobiš, za Jesenice vem da je zastojn...
Jst sem se odločla za EA, kako bo, bomo pa hmali vidli...Če bo čas, jo bom sigurno vzela (no, in če ne bo kakih kontraindikacij zame), drugače pa mi ostane še Ultiva, k si jo pa sam doziraš med popadki.

mihailo, a tko hudo si mela z ledvicami? Uf, to pa ni moglo bit nič fajn! Ma sam da je zdej vse OK!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.1.2009 15:02:00   
sunny24
Aja, pa v PO jo imaš na razpolago 24/24.

Je pa dejstvo, da v tujini, jo dobi vsaka porodnica. Pri nas je EA želja, v tujini je pa "naravni" porod želja. Sem mnenja, da zakaj naj bi hudiča bolelo, če pa ni potrebe po tem...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.1.2009 15:05:52   
glen
Pozdravljeneuser posted image .
Kako ste kaj?Nebom vas komentirala,ker vas nisem za nazaj brala.
jaz sem o.k.,razen zjutraj preden vstanem in zvečer mi je malo slabo,ma bo šlo,pa tisti živc na hrbtu mi nagaja ma še malo pa bo vsega konec in bo user posted image v naročju ne.

Kolumbo sem obljubla,da bom slikala torbo za na voziček.
Obljuba dela dolg  in slike so v albumu,+ še slike kompletka za iz porodnišnice,če katero firbec matra lahko pokuka.

Lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.1.2009 15:08:59   
sunny24
glen, sm že pofirbcala...Torbe so mi full lepe, pa kompletek je tudi crtkan! Ampak neki mi povej, kje za boga maš ti tvojga fantiča? Lej ku maš micin buši...user posted image user posted image user posted image

Upam, da slabosti niso prevč hude, pa da ti tisti živc neha nagajat! user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.1.2009 15:13:47   
MIHAILO
Glen vse je lepouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.1.2009 15:26:54   
orto2
Hej punce, kako kaj? Ste vse skidale sneg? user posted image

Mene že tako vse dol tišči, da se mi zdi tale februar še zeeeeeeeellooooooo daleč.
Imam pa jutri pregled, ki ga že komaj čakam,........

Se pri kateri že kaj dogaja?????????????

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.1.2009 15:32:00   
brkn83
no mal sem se spočila, pa kosilo sem že skuhala, sedaj pa čakam, da pride moj domov, da se najeva, potem pa greva pod v sobi delat. Tk da bova mal migala danes. No js mu bom le družbo delala, sej druga itak ne morem.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.1.2009 15:49:28   
MIHAILO
orto jaz ga tudi komaj cakamuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.1.2009 16:09:18   
MIHAILO
Kako ste glasneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.1.2009 16:09:44   
MIHAILO
Bolj po tiho cvekajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.1.2009 16:19:18   
sunny24
Ja, sam smo res tihe, ne? user posted image user posted image user posted image

Verjetno smo po vremenu, pa se nobeni nič kaj ekstra ne da...user posted image

Moje nogice so pa splahnele...Grem še en čajček za nosečnice spit, da mi še malo vode vn spravi...Sem zdej v eni uri bla 5x na lulanju in to full...spila pa liter tekočine od kar sem vstala...

Zdej bo pa moj tata pršu...pride montirat luč v sobico, pa štekarje zamnejat v naši spalnici (mamo kupljene že 2 leti ma nam jih še ni ratalo gor dat), pa luč na stropu bo dal gor-ker tudi čaka že 2 leti, da jo montiramo...user posted image user posted image user posted image   Pa mojmu bo pomagu omarco in poličko na steno montirat-jst ne morem držat...

Evo, prej sm malo nutele na žlico pojedla in zdej ma naša svojo predstavo v bušiju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.1.2009 16:28:10   
MIHAILO
Ja Suny verjetno je vreme taksno in zato...Lepo da boste rihtali,potem pa kako slikico pokazi ,ce bo kaj lepega...jaz si grem tut caj skuhat,meni tudi pomaga da grem na urin

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.1.2009 16:49:59   
MIHAILO
Kako je kaj z Wito?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.1.2009 16:58:22   
petrap
evo jaz sem si skuhala čaj iz malinovih listov...dodala sem eno žličko medu...upam, da bo okej...še kar čakam mojga, da pride iz službe...mislm, da bo v roku pol ure doma...upam...

ja sam zdajle pa res ni kakih čvekic tuki gor...aja..hvala vam vsem za info o EA...jaz mam namen it v PO tko da pol ni panike a ne sunny...

no prvi požirek narejen...saj ni tko slab tale čaj...bomo preživele...jaz sem se odločila, da ga bom pila 2x na dan...dopoldne pa popoldne...mislm, da je to dost...no če se mi ga bo dalo tud umes ga bom...saj sem danes zapolnila že 37. teden, tko da jutri začnem 38. teden...user posted image user posted image user posted image user posted image ...bravo jaz...pa naš otroček seveda...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 16:58:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 17:04:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.1.2009 17:11:33   
MIHAILO
Petra kje se pa da dobit ta caj,pa jdaj ga lahko zacnem piti...Kolumbo si lepo uzivala...prilepi kaj si nabavila....

Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.1.2009 17:11:54   
sunny24
petrap, ja, če greš v PO pol ni panike za EA. Jst grem jutri z mojim na predavanje, saj me zanima neki stvari (predvsem kako je z EA če maš mal nižji prtisk). Vse ostalo me niti ne zanima tolko oz kar sem hotla vedet, sem zvedla že tu na RR.
Čajčka iz malinovih listov bom ps jst začela čez kaka 2 tedne pit, ko bom konc 36 oz začetk 37 tedna.
Pa čestitke za zapolnjen 37. teden! user posted image user posted image user posted image
kolumbo, super, da si najdla torbo! user posted image user posted image user posted image  Sem vas pa prov zrajcala s tisto posodico za vodo, a? user posted image user posted image user posted image

witto se ni še nič oglasla! Ko bo kaj, bom sporočila! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.1.2009 17:14:26   
MIHAILO
Kolumbo ti ni vsec trb p?Jaz sem cula same pohvale,enkrat sem bila v bolnici zarad ledvic nimam besed vse ok...za porod jo pa sploh hvalijo baje da vse tam dobis,sp hlacke,plenice,toplo je za znoret,halje ,sp srajce ...vec pa niti ne vem ker je to moja 1. nosecnost user posted image ...slisim pa da jo hvalijo in prihajao od povsod tja

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.1.2009 17:15:02   
MIHAILO
Kolumbo Zakaj pa gres v trb?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 17:28:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke?
ksenija12

Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke?

izposojevalnico koles,športne opreme (33%)

trgovino z lesenimi igračami (7%)

agencijo z izleti za otroke (19%)

kuharski tečaj za otroke (6%)

trgovino z rabljeno otr. opremo (21%)

frizerski salon za otroke (13%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!