diamantina
|
Shuka, tako kot so že napisale, jaz sem nepremočljivo podlogico kupila v DM-ju stala je pa 7,5€, mislim da so dimenzije 60x100 al pa 70x100 bi mogla pogledat. Na eni strani je plastificirana, na drugi strani pa bombažna in pralna na 95 stopinj. Tudi tetra pleničke imam od DM-ja in cene je res za 5 malo več kot 5€ - so kar fajne, ker so lepo zarobljene. Imam jih pa vsega skupaj 20, mislim, da bo dovolj. Jaz sem pa za bebico kupila: alkohol za popek, fiziološko v ampulcah, kremo za ritko od bebival, navadno bebi mandljevo olje, pa za vneto ritko sem dobila neko kremico od nivee, imam pa še krpice za enkratno uporabo za brisanje ritke in za umivanje, vato, vatirane palčke in to je vse. Najprej ga bom umivala samo z vodo. Za mojo nego pa imam - lanolin, nevtralen gel za tuširanje, brezalkoholni stik deodorant (od balee, ker nima tko močnega vonja) in to je vse, vse ostalo pa enako kot imam zdaj. Še vedno pa nimam pripravljene torbe ... joj, kar ne da se mi, bom po izpitu v petek, čeprav mi že trebuh močno otrdeva in tudi občasne krče čutim, ampak mislim, da bom do naslednjega tedna še ziher 2v1. Glede alkohola in fiziološke - za popek je baje bolje, ker lepše suši in bolj temeljito razkuži (tako je moja G rekla), fiziološka je pa bolj za nosek.
|