|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009-5.del
10.1.2009 22:47:56   
sunny24
milči, sej meni tudi ni bil pomemeben spol, važno mi je blo, da je vse v redu in da se bo ta nosečnost končala tako, kot se more. Ampak pol sem bla na 3D, pa smo vprašali, pa včeri mi je G spet potrdila, da je tatova punčka! user posted image

Zelena je meni tudi lepa, sej kako stvar bom sigurno tudi v zeleni nabavla, to sem 100%!

A poroka v zeleno-beli varianti...Lepo! Dej kako fotko pokaži!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 22:48:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
10.1.2009 22:49:40   
milči
Sunny24 -da ne boš imela samogovoro, jaz sem še tukiuser posted image
ampak se še malo lovim s temle forum, tako težko vas je dohajat, pa študirat kaj katera povedala, da potem prav odgovoriš, prav hecnouser posted image

Danes smo se dobile prej popoldne z bivšimi sošolkami, smo šle mal na klepet po dolgem času in častila sem še za lanski rojstni dan, je bilo fajnuser posted image user posted image nas je skupinca petih punc, ki smo še ostale v navezi skor za vsak rojstni dan, od tega 4 učiteljice user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 22:49:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 554
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 22:51:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 555
10.1.2009 22:52:39   
milči
ja, bodo slikce, mogoče že jutri, ko mi uspe pogruntat, kak se to najlažji narediuser posted image !
če ima katera kakšna navodila na plano z njimi!!user posted image user posted image

sedajle šele vidim, da res postaneš zasvojen s temle forumomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 556
10.1.2009 22:53:15   
sunny24
Ma mene ni še nič strah, bolj sem polna pričakovanja, kako bo...Sej veš, prvič pa ne veš, kaj te čaka! user posted image

kolumbo, mi2 sva takoj na začetku nosečnosti rekla, da je punčka in glej to, prvi občutek nas ni prevaral-vsaj glede na UZ ne. Tko, da kar kupi neki roza za dušo! Če bo pa fante, pa prebarvej na plavo in bo rešeno!user posted image

milči, super za srečanje! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
10.1.2009 22:58:54   
sunny24
milči, če jih maš na računalniku, jih lahko daš v album na rr.

Greš na moja ringaraja (zgoraj levo), poiščeš moji albumi-desno spodaj, klikneš dodaj album gor na desni, daš naslov albuma in potem ustvari album. Potem daš izberi slike iz diska, zbereš slikico in klikneš začni prenos. Malo počakš in je...user posted image

Zdej sm ti razložila prov po korakih, upam, da ti uspe in da sem kolktolko prov in razumljivo napisala...Če ti pa ne bo šlo, sem tuki!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 558
10.1.2009 23:00:34   
sunny24
kolumbo, kaj pa ti železo piješ? A bi rada bla kej bolj močna? user posted image user posted image user posted image  

Jst tudi grem na en magnazij, k me krč v nogo daje...In boli ko hudič. In če ga ne bom zdej spila, že vem, da bo ponoči pestro!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 559
10.1.2009 23:01:10   
MIHAILO
ZIVJO punce...jaz sem brala za nazaj...drugace sem ok...mal urejam albume..vam sporocim ,ko koncam ,da lahko pogledate...smo med vikendi mal manj aktivne glede cvekanja,se vidi da so najini lubeki domauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 560
10.1.2009 23:06:55   
sunny24
mihailo, sem že pogledala tvoje slikice. Sem firbec...user posted image   Ku si bla lepa! user posted image user posted image user posted image  Pa kombinacijo vijola-belo sta mela...lepo to!user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 23:07:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
10.1.2009 23:09:38   
kayica24
PUNCE,JAZ SEM PA GLIH V MOJ ALBUM DODALA SLIKICE NOVE..sEM SLIKALA POSTELJNINO-ORANŽNA Z ŽIRAFICAMI-JO JE TAŠČA V sVILANITU KUPLAuser posted image ups,velike črke...
Pa zimsko vrečo novo sva kupla sem jo poslikala,pa omarica od naše Marinele..Kot vidite nismo petiravali z nabavo cunjic..Pa še buščija sem malo poslikalauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 563
10.1.2009 23:15:19   
kayica24
Mihailo...Full full lepe slikce,res!!!!Taprava poroka!!!!user posted image user posted image user posted image

sem jaz tudi firbec glede teh slikc..Grem vsake tolko pogledat,če je ktera kaj novega prilimala...user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 23:15:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
10.1.2009 23:17:29   
sunny24
kayca, lep buši, pa tudi vse ostalo je lepo! user posted image user posted image user posted image  Postelnina mi je všeč, taka lepa barva!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
10.1.2009 23:18:19   
kayica24
Kolumbo kaj pa ti????

Nam nebi kake slikice dala gor??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
10.1.2009 23:18:24   
MIHAILO
Suny hvala za pohvale...se albumov bo...user posted image ...jaz sem tudi tvoj album gledala in mas ful lepega kuzija in pa tista slika mi je full vsec ,ko mas busija slikanega v kavbojkahuser posted image ...Kayica tudi tvoje slike sem zdaj pogledala,zelo lepa posteljnina in busi...pa tudi ti si zelo lusna na oni sliki ko si sama slikana/druga po vrsti je)user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 568
10.1.2009 23:21:19   
kayica24
Hvala enako Mihailouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 569
10.1.2009 23:21:45   
sunny24
mihailo, hvala za pohvale! user posted image   Pa tisti kužo je v bistvu od moje none, ampak je od nas vseh. Jst mu pravim kar naša kravčka, k je tko velik...user posted image user posted image user posted image  Pa še fuzbal rad igra...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.1.2009 23:23:07   
kayica24
Kak je možno,da mi zgoraj pod uporabniki na tej temi ne piše nobene od vas,ki zdaj tukaj čvekate?Kaže mi samo da so tukaj birdy,Claud  in Tanči29..Pa jazuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 23:24:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
10.1.2009 23:24:43   
MIHAILO
Hvala Kolumbo ...ja glede mozeve obleke pa tko...vse sem jaz skombinirala in mi je dovolil in mu ni bilo zaluser posted image ...grem se albume urejat pa pridem...dej se ti kolumbo kaksno slikico

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 573
10.1.2009 23:26:38   
milči
Mihailo res lepe slikce s poroke, jaz tudi zdajle urejam album, upam,da mi rata.user posted image user posted image
Sunny hvala za navodilauser posted image user posted image

Drugač mi počas že očke skup vleče, tako da lahko nočko vsem!
se pišemo kaj jutri!user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 574
10.1.2009 23:30:22   
kayica24
Sunny...saj nisi zaspala ne??

(odgovor članu milči)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?