MIHAILO -> RE: februarčice 2009-5.del (10.1.2009 16:31:48)
|
Pozdravljene punce...Sem kar nekaj casa rabila,da sem prebrala vse kar ste pisale...zapomnila sem si o Florjanu spet[sm=smiley1.gif]...sem si mislila,da je nekaj takega star...pa ze 3x je snegec posipal[sm=jezicek.gif]...o dojenju ste pisale oz o mlekecu ,ki tece...meni ze dva meseca tece in imam vse pidjame unicene,enkrat je bilo tako mokro da me je zbudilo,ker je bil velik kos pidjame moker in tece z obeh strani...mislim,da mi tudi caj pomaga Tekane(roza skatlica,pise da je za nosecnice za uravnotezeno prebavo in odvajanje vode)majo pa tudi za dojenje,sam tega bom po porodu zacela piti...vec se ne spomnim kaj ste pisale,da bi komentirala...aja pa se za flaske...jaz imam od aventa pa jih bom tudi prekuhala malo.Jaz sem ponoci ok spala,sam ponoci ,ko se zbujam na wc me hrbet zelo boli ne vem zakaj,mogoc spim na hrbtu ne da bi vedla in zato...[sm=zmeden.gif]...zjutraj sma zajtrkovala in sva sla v sopping po trenerko za mojega mozeka,sva nasla lepo...potem sva kosilala in zdaj pocivam...
|
|
|
|