Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:34:51
|
|
|
|
rebeka84
|
cao ! midva sva pa malo prej prišla domov. sva šla po potrdilo zanj iz šole za starše, pa v trgovino po hrano, pa v marks&spencer sva zavila in kupila eno jopico za uroša, je bila znižana iz 15 na 3€.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:36:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
Aha pol si bom se kupla malinov caj...oz liste...v biotopicu jih lahko dobim?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:37:26
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 shuka, jst jutri nimam pregleda, ker sem ga mela v pondelk...ni važno, ni potrebno spreminajt al pa na novo seznama limat...Si pa res pridna, k lepo skrbiš za seznamček! Sorry za seznam, ene mate več pregledov vpisanih pol pa ne vem al smem drugega brisat al ne če greste kej prej na pregled. No, tudi če nimaš pregleda ti želim vse dobro jutri, tud če boš sam plesala pod reflektorji in disko kuglo
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:37:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao ! midva sva pa malo prej prišla domov. sva šla po potrdilo zanj iz šole za starše, pa v trgovino po hrano, pa v marks&spencer sva zavila in kupila eno jopico za uroša, je bila znižana iz 15 na 3€. to pa je znižanje super
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:45:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
Sem klicala v biotopic in ga imajo...v sob.grem v ce. in si ga bom kupla.Shuka mi prosim se poves koliko skodelic lahko spijes,ce ze ne nepise na caju?Hvala...Rebeka super za jopico
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:48:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Sem klicala v biotopic in ga imajo...v sob.grem v ce. in si ga bom kupla.Shuka mi prosim se poves koliko skodelic lahko spijes,ce ze ne nepise na caju?Hvala...Rebeka super za jopico Meni je babca rekla 3 skodelice dnevno, če prepozno začnem piti potem včasih spijem samo dve, načeloma pa tri. Zjutraj popoldne in zvečer, vmes pa še kaj drugega. In na čaju ne piše koliko ga lahko spiješ.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:52:24
|
|
|
|
rebeka84
|
fajn, da ste me spomnile na čajček. si ga grem skuhat.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 14:54:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 fajn, da ste me spomnile na čajček. si ga grem skuhat. jaz sem ga lihkar spila, sem zjutri prepozno vstala tko da dons padeta sam dva.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:01:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
aha shuka ,ga bom pila jaz tudi zjutraj ,zvecer in popoldan...vmes pa pijes katerikoli caj ?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:14:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
Rebeka ti imas se samo en teden in 3 dni ...jaz sem ze pri svojih 3 tednih in 4 dnevi neucakana,kaj sele ti?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:19:25
|
|
|
|
petrap
|
mal pauzice z branjem...mihailo mislm, da smo čist vse že nestrpne ..bol se bliža konec, bol je vse napeto...sploh k ene prehitevajo... in pol mislmo, da mormo kar use mal prej rodit
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:20:01
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajvy prej sem bila obvezno zavarovana preko obcine...zdaj pa moram bit preko moza,ker jaz nisem zaposlena...in taksen je proces,ko me z obcine odjavio ni mozno ,da bi se tako hitro uredilo pri mozu v sluzbi in bi ta cas bila ne zavarovana-zato sem se sama sla zavarovati in si bom sama placala,dokler se to ne uredi...ja sam da je urejeno,zdaj ko rabim zdravnike,bolnico itd......Suny hvala za cestitke za pregled... Tole se pa meni zdi malo čudno. Zakaj bi moralo trajati?! Z dnem, ko te na občini odjavijo, te prijavi možev delodajalec. Potrebuješ pa samo poročni list ali pa potrdilo o skupnem gospodinjstvu.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:20:09
|
|
|
|
brkn83
|
Vsem, ki ste imele preglede Kolumbo - ti si včeraj pridno nakupovala. Sej tk je prav Tvoj mali je pa res prav cartkan. Machy - super, da si že doma. Upam, da se boš lahko sedaj vsaj malo spočila. sunny - to si se pa dobro spomnila, da je treba kaj skuhati za po porodu. Js sem že zadnjič neki dala v skrinjo, ko sem kuhala sarmo, pa včeraj ko sem delala omako za testenine. Juho sem že tudi skuhala in je v skrinji, neki pa bom še pripravila (kak golaž, a boranjo, pa zrezke v omaki, kruhove coke, slivove cmoke). Sicer še razmišljam kaj, ker nimam preveč idej. glen - držim pestke, da bo lin kmalu bolje. . Ona torba, ki so jo kupila v Okaidi-ju je meni ful nora. Sam v Celju sem pa gledala pa je sploh nimajo. držim pesti za witto in cito deja - čim lažji porod. Dihamo s tabo in upam, da boš čimprej imela v naročju ajvy- ti pa res lepo skrbiš za tale seznamček. komaj mi je uspelo vas prebrat. Ste kr pridno čvekale.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:20:59
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO aha shuka ,ga bom pila jaz tudi zjutraj ,zvecer in popoldan...vmes pa pijes katerikoli caj ? Karkoli ti po grlu steče, če je to voda je pač voda, jest se vmes nacejam s cedevito al pa si planinskega skuham, ker voda men ne gre po grlu mora met nek okus.Če je pa voda z okusom pa ni problem sam voda, voda pa ne
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2009 15:21:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:22:32
|
|
|
|
izidora
|
POzdravljene, punce! Ne vem, če se me še spomnite, nekajkrat sem se oglasila, berem vas pa redno. Se pa vidi, da ste zdaj bolj doma, kot ste bile prej :) Sem bila zdaj 5 dni brez interneta in ko končno pridem spet pokontrolirat, kakšno je stanje pri vas, vidim, da je tolk strani za prebrat, da mi menda ne bo zneslo! No tudi jaz sem še v enem kosu, ampak ne več dolgo. V ponedeljek bomo zaključili to nosečnost. Lepo vas pozdravljam, pa veselo čvekajte še naprej, da bomo me talene imele kaj brat!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2009 15:23:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:23:47
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao ! midva sva pa malo prej prišla domov. sva šla po potrdilo zanj iz šole za starše, pa v trgovino po hrano, pa v marks&spencer sva zavila in kupila eno jopico za uroša, je bila znižana iz 15 na 3€. Čestitke za dober nakup
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:26:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: izidora POzdravljene, punce! Ne vem, če se me še spomnite, nekajkrat sem se oglasila, berem vas pa redno. Se pa vidi, da ste zdaj bolj doma, kot ste bile prej :) Sem bila zdaj 5 dni brez interneta in ko končno pridem spet pokontrolirat, kakšno je stanje pri vas, vidim, da je tolk strani za prebrat, da mi menda ne bo zneslo! No tudi jaz sem še v enem kosu, ampak ne več dolgo. V ponedeljek bomo zaključili to nosečnost. Lepo vas pozdravljam, pa veselo čvekajte še naprej, da bomo me talene imele kaj brat! sevede se te spomimo.... a ti si pa kr datum dobla no pa srečno in javi se nam še kej ..... lep porod (verjetno gre za CR) pa hitro se vrni nazaj s poročilom
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:46:22
|
|
|
|
izidora
|
ja, CR bo. me je fajn strah. CR sploh ni fajn. tako rada bi rodila naravno, pa mi ni dano poskusiti (imam raztrgano in večkrat šivano maternico in bi bili popadki nevarni, zato bom rodila 3 tedne pred rokom). No, ker vidim, da tako navijate za tiste v porodnišnici (saj tudi jaz, redno spremljam, katera prehiteva), lepo prosim, če tudi zame navijate v ponedeljek. LP
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:46:41
|
|
|
|
Katjusa
|
punce dejte več čvekat marčevke nas bodo prehitele
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 15:56:40
|
|
|
|
SALT
|
Ja Katjuša,tudi to poznam,k si v kopalnici,pa pozabiš to ali ono in slučajno nimaš pri sebi kej za ogrnat in si kot tajni agent 007,da prideš po stvar ki jo rabiš Kako lepo,da ste ve tukaj . Veliko je pri nas stvari k jih bo potrebno prštimat,ironija je to,da šele sedaj opazim kaj se sploh dogaja,kajti prej me sploh ni bilo veliko doma,služba,šola.. Vidim,da vse čajčkate z malinovim čajem,morm še js probat te čajne obrede,mogoče pa res kej pripomore.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2009 16:00:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 16:03:28
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: izidora ja, CR bo. me je fajn strah. CR sploh ni fajn. tako rada bi rodila naravno, pa mi ni dano poskusiti (imam raztrgano in večkrat šivano maternico in bi bili popadki nevarni, zato bom rodila 3 tedne pred rokom). No, ker vidim, da tako navijate za tiste v porodnišnici (saj tudi jaz, redno spremljam, katera prehiteva), lepo prosim, če tudi zame navijate v ponedeljek. LP Držim pestke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2009 16:03:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?