Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

ceste -> Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 10:42:17)

Kmalu se selimo v novo hišo in v tem trenutku se najbolj ubadam z nakupom bele tehnike. Vse sem že nekako izbrala, ne morem pa se odločit glede pečice.

Na kaj naj bom pozorna, oziroma, kaj so stvari, ki so vam pri pečici najbolj pomembne..  Za pečico sem pripravljena dat okol 700evrov. Kaj priporočate?

pob@linček -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 11:21:22)

Fajn je da je tud parna pecica.To zelo pohvalijo.LP

Anonimen -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 11:34:12)

Naj se ne odpira kot predal, ker se to rado pokvari. Kupi pa tako, da se bo dalo notranja vodila ven povleči. Glede funkcij pa nameravam izbrati čisto preprosto, brez nevemkakšnih programov, pa da ima čimmanj gumbov oz. so le ti skriti, ker je dosti bolj fajn za čiščenje. Vrata pečice naj ostajajo hladna. Pa glej, da bo fajn za čistiti.

kalbo -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 14:46:49)

Gorenjeve so zakon.

bt08 -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 15:20:24)

Eletroluxova je zakon,ventilator,stehta ti količino,računalniški monitorček,dovolj luči noter,vodila se na pol potegnejo ven,tako da ti ne more padt dol....Men je zakon,čeprav je bla kr draga 999,00€,pam i ni žal!

Šaki -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 17:13:31)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Gorenjeve so zakon.

se podpišem.k jo imam sama.

Pauline -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 17:42:41)

Tudi mi smo kupili gorenjevo - ora ito - ne samo da je funkcijsko gledano zakon, je tudi ful lepa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Meni je bilo pomembno, da je vgradna, da so izvlečna vodila in da je ventilatorska....ima pa tudi 5 let garancije. Torej, moj predlog je Gorenje.

Eca -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (8.1.2009 21:12:46)

Jaz imam sicer Gorenjevo, čeprav nisem ravno pristaš te firme. Meni se je poleg že zgoraj omenjenih stvari zdelo pomembno to, da ni inox - ker nimam rada prstnih odtisov in krpe, da brišem fleke. Moja je aluminij serija. Priporočam!

Lp, Eca

botrca -> RE: Na kaj ste bile pozorne pri nakupu el.pečice? (12.1.2009 10:36:44)

Gorenje je in bo vedno zakon. Priporočam ker jo imava 3 leta in je svetovna. Ima ventilator, aluminij da se ne delajo packe od prstnih odtisov, vgradna, ma zakon. Dala pa sva nekje 500-600€ če se dobro spomnim.

Stran: [1]