brezposelnost in vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

taja24 -> brezposelnost in vrtec (8.1.2009 9:57:43)

no,moja prijateljica je tudi postala brezposelna, sedaj je prijavljen od 15.12.na zavodu, pa me samo zanima a mora ona to vrtcu,oz.pristojnemu organu,kjer je oddalal vlogo za vrtec, kaj javit,da je brezposelna.se ji zniža plačilo vrtca? živi s partnerjem v zunajzakonski skupnosti.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2009 9:59:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Kerensa* -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:01:31)

IZVIRNO SPOROČILO: taja24
se ji zniža plačilo vrtca?

Načeloma se ji, ja, ampak je vse odvisno od višine partnerjeve plače.

Vrtnica79 -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:05:49)

Ja, na zavodu dobi potrdilo ki ga nese v vrtec.

Gordana-3 -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:06:00)

zniža se ji plačni razred. nam so ga znižali za dva razreda, koje mož ostal brez službe. kljub temu, da imam jaz kar višjo plačo od njegove.

taja24 -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:07:22)

no super, usaj nekaj, upam da ji bodo upoštevali.

taja24 -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:20:21)

še to,...kako se pa reče temu potrdilu na zavodu,...al samo reče da rabi za vrtec,ker ne bi rada "butast" izpadla,al pa ko bo klicala v vrtec,..kako to tam obrazloži? mal čudno ji je use ker se s tem še ni srečala in ne ve kako ravnat,jaz ji pa tud ne znam kaj dost glede tega svetovat.

Kerensa* -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:21:24)

Potrdilo o prijavi v evidenco aktivnih iskalcev zaposlitve. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Rečeš pa, da ga potrebuješ za znižano plačilo vrtca.

Vrtnica79 -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:52:45)

Na zavodu samo reče da potrebuje potrdilo za v vrtec, v vrtcu pa ga odda v tajništvo in stvar je urejena.

Kerensa* -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:53:54)

Pri nas v LJ še tega ni treba, ker imajo v vrtcu povezavo z bazo podatkov Zavoda.

Vrtnica79 -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 10:56:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pri nas v LJ še tega ni treba, ker imajo v vrtcu povezavo z bazo podatkov Zavoda.

Fino, pri nas v Mb pa sem to sama morala urejati pred 3-mi leti. Za zdaj pa nevem če so kaj spreminjali.

t5t6 -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 12:58:01)

Vse spremembe je potrebno poslati na občino saj občina izdaja odločbo o zbnižanem plačilu vrtca.

tinatona -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 15:13:50)

To pa sploh ni res. Jaz sem mogla obakrat oddat. S tem da sem enostarševska familija. Prvič ko sem bila na zavodu 2007 mi niso nič znižali vrtca. Lani pa so mi to upoštevali.

LP

Kerensa* -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 15:17:50)

IZVIRNO SPOROČILO: tinatona

To pa sploh ni res. Jaz sem mogla obakrat oddat. S tem da sem enostarševska familija. Prvič ko sem bila na zavodu 2007 mi niso nič znižali vrtca. Lani pa so mi to upoštevali.

Pri nas leta 2007 za leto 2008 ni bilo treba. In leta 2008 za leto 2009 tudi ne. Res.

lelaval -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 18:36:00)

Potrdilo o prijavi v evidenco aktivnih iskalcev zaposlitve.

Rečeš pa, da ga potrebuješ za znižano plačilo vrtca.

Točno tako- na zavodu dvigne potrdilo in ga odnese v občino na tajištvo - skoraj v vseh takih primerih se plačuje razred nižje. Nenazadnje pa - zakaj bi plačevala več, kot je potrebno.

lelaval -> RE: brezposelnost in vrtec (8.1.2009 18:37:07)

Fino, pri nas v Mb pa sem to sama morala urejati pred 3-mi leti. Za zdaj pa nevem če so kaj spreminjali.

v MB je potrebno nest - saj so povezani, a moraš še dostavljat sam.

Kerensa* -> RE: brezposelnost in vrtec (9.1.2009 5:50:02)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval
v MB je potrebno nest - saj so povezani, a moraš še dostavljat sam.

Zakaj pa je to dobro? No, obrazca se ne spomnim na pamet, ampak na polovici stvari, ki jih zadnje pol leta izpolnjujem, vedno nekje piše "ta podatek se pridobi iz uradnih evidenc".

Stran: [1]