kalbo -> RE: že spet skrajšan delovni čas (9.1.2009 10:08:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ti pa rabiš še mal izkušenj preden boš do konca pametna, res. ja vem, sej me boste vi naučil kako črpat od države [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] namesto delat Sej se ne da s tabo očitno. Prvo si najdi službo in začni plačevat prispevke državi, pol pa pametuj kok kdo molze državo. A pol je zate tud porodniški dopust pa očetovski dopust molzenje države? Ti pa maš pamet, sam na žalost je ne uporabljaš. Eno je koristit zakonske možnosti, ki so ti dane drugo pa dejansko goljufat državo. Men moji otroc niso v breme in z njimi uživam v vsem, tako dobrem, kot slabem. Samo da mi bo pa ena smrklja govorila tle gor, kok se da, hkrati pa niti ene plenice ni zamenjala...no to je pa višek, še večji višek in nesramnost pa je, da obtožuješ mamico, ki sprašuje o možnosti skrajšanega delovnika, da molze državo, ti pa do sedaj nisi plačala niti centa v socialno blagajno. A veš kdo molze državo a? Tist k ma tri firme pa dve bajti mečko, pa plačuje minimalca vrtec, ker si prikazuje najnižje dohodke, al pa tist, k se prijavi kot samohranilec, v resnici pa to ni...to je molzenje, ne pa koriščenje zakonskih možnosti. Rajši povej, da si tisti mamici pri vas nevoščljiva, ko lahko ob enajstih spakira domov.
|
|
|
|