|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jagode
10.4.2005 18:18:31   
Talči
Pozdravljene!
Odkar so jagode, jih včasih pojem po 1/2 kg na dan. Včeraj pa mi je ena kolegica rekla, da naj jih nikar ne jem, ker lahko povzročijo, da bo imela moja bebica potem preveč kožnih znamenj. Je katera že slišala za to?
Mene je kar zmrazilo... v nobeni knjigi tega nisem zasledila, moj G me na to tudi ni opozoril.
Kaj mislite ve?

LP
Talči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jagode
10.4.2005 18:21:57   
Teni_
Nikoli slišala. Sem jih v 1. nosečnosti 100% jedla, pa jih zdaj tudi.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jagode
10.4.2005 18:40:21   
špelin@
Lepo te prosim, no 8)

Še ena od vraž... tako kot tisto: če otroci ne bodo pridni, bo ponoči prišel čurkelj... 8)8)

Če bi bilo to res, bi morala moja velika pika biti vsa v znamenjih, ker sem v prvi nosečnosti požrla ogromno jagod :)- Pa tudi zdaj jih :bravo:

Raje ne omenjaj tega pri G, če nočeš, da te bo začel jemat krepko z rezervo ;)

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jagode
10.4.2005 18:49:07   
bunkica
Oj!
Tega res ni za verjet-stare vraže! Če ti paše jih kar veselo pospravljaj v želodček,od koder se bo posladkala tudi tvoja pikica.
:):):)
Ko pa smo že pri teh slastnih sadežih,bi mela še jaz eno miceno vprašanje.Vem,da je blo že dosti napisanega,sam glih zdaj nimam časa iskat.
:ups::ups::ups:
Kdaj jih lahko začnejo jesti malčki?????

Lp :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jagode
10.4.2005 19:20:49   
Pia73
Če bi to bilo res, se bo moj :duda: rodil kot črnc.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jagode
10.4.2005 19:50:10   
Talči
Ja, ne vem no. Meni se je to tudi ful čudno zdelo. Ampak sem vseeno želela še vaše mnenje. Ona je hodila h G v Avstrijo, tam je tudi rodila in tam so ji rekli za jagode.

Pa še nekaj: opozorili so jo na preiskavo za neko bakterijo, ki jo ima vsaka 4. ženska (kako se ji reče, ne vem) in s katero se lahko pri porodu novorojenček okuži celo tako, da dobi sepso. Zato je takoj, ko je prišla rodit dobila eno veliko steklenico nekih antibiotikov v žilo.
Ali morda katera ve kaj o tem, kako je pri nas?
LP
Talči

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jagode
10.4.2005 20:17:39   
Rozalija
Jagode otrok pred 1 letom naj ne bi jedel.... če ima alergije sploh ne, če je vse ok pa preceniš kdaj.

Talči... če nimaš preverjenih informacij se ne sekiraj, ker če veš samo pol zgodbe je to eno sranje in se boš preveč sekirala med nosečnostjo. Sploh pa ne beri takih postov, kjer se nekaj straši.

Jaz ne poznam nobene ki bi dobila kakšen antibiotik takoj po porodu (pa poznam ogromno mladih mamic). Torej je moralo biti nekaj narobe že med nosečnostjo ali porodom.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jagode
10.4.2005 20:28:34   
Taša
No ja naj ti rečem takole... Lani ko sem bila noseča sem jih tudi jaz pojdla na tone... res na tone... Skoraj vsak dan eno kilo.. bila pa bi jih zmožna tudi več... Sama se nisem obremenjevala z vražami kako in kaj...
Vendar ko sem rodila ti naj povem da me je skoraj kap, moja Maša ima na hrbtu rdeče znamenje ( rdeče pikice) ki so v obliki jagode... No ne rečem da je to vraža, je pa definitivno naklučje...

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jagode
11.4.2005 7:55:16   
dejčka2
Ko sem ležala v bolnici, je eni mož prinesel jagode, pa jo je sestra opozorila, da jih naj nebi preveč pojedla, ker bi lahko otroček dobil alergijo.:(

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jagode
11.4.2005 9:34:55   
pravljica
tudi jaz obožujem jagode...blagor ljubljančankam, ki jih imate tako poceni na tržnici :((
za alergijo pri otročku pa ne vem...jaz nisem čakala do 1 leta, ker so bile jagode pač malo prej na vrtu, pa ni bilo nobenega problema...kako bi izgledala ta alergija pa ne vem :zmeden:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?