ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj me ne zanima, če bi ga bolelo ali ne. Mene zanima, če je to varanje. In brez skrbi. Moj ma čist ok srce, jaz pa se ne dajem dol z nobeno, niti z nobenim izven zakona. navadno je takim partnerjem, ki so bili prevarani s strani recimo partnerice, ki je varala z žensko še hujše. Ker si mislijo, da so bili tako kurčevo slabi, da je kar na drug spol prešaltal. Poznam primer, ko je on bil z žensko, ker si pač ni moral priznati, da je gay. Potem pa sta šla narazen in si je priznal, da ga pač moški privlačijo in fertik in ko je ona izvedela, da si je našel partnerja, jo je to bolj prizadelo kot, če bi si našel žensko...... Je imela občutek, da je bila tako zanič, da si je našel kar drug spol. Sicer pa je meni osebno fizično varanje še najmanj... meni je hujše psihično varanje. Kjer si ti zaljubljen v drugo osebo, razmišljaš o njej, si jo želiš, hrepeniš po njej...... to bi mene bolj bolelo, kot pa če bi se ga nekje bumbar napil, pa bi se z eno dol dal, pa mu ne bi nič pomenilo, ne bi vedel, kako ji je ime in si tudi ne bi želel biti več z njo..... Eh, ta pa je že malo smotana.
|