![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 8:13:36
|
|
|
|
Dudica1
|
ja luštna je tale katja... buksi je uspelo...če še kej rabiš kar povej... miska kako si...si se naspala...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 8:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiii, buksi,lepo princesko mate dudica, kaj pa vem...niti ne.....razmisljam ce bi sla se mal u pojstlo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 8:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro babuške
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 8:39:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute iiiiiii, buksi,lepo princesko mate dudica, kaj pa vem...niti ne.....razmisljam ce bi sla se mal u pojstlo... jaz sm do pol 8h spala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 10:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
no tle se pa nč ne dogaja, zunaj hoče pa neki dž padat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 13:29:23
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla no danes sm mal pozna sm že vse pospravla ...... tamali sm dala prvo kašico .... kaj je bla smešna pa čist nč se ni kremžla no zdej morm pa avto spucat pa stajco morm spucat pa bom dala tamalo kr v voziček in bo zravn gledala kako mami dela kako ste drgač nobene ni zdej kle gor no ja lepo se mejte aja jst sm jutr spet sama doma z tamalo tko da bom šla verjetn na Petkovc za cel dan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 14:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo mi smo po kosilu, zdej pa mal počitka pol pa mal vn, mogoče
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.4.2009 14:40:59
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sm pa eno kitico odspala...mali se je tud mal prej zbudu... popoldne pa itak da ven sej nimaš notr kej delat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.4.2009 7:36:29
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.4.2009 7:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro tudi od neme
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.4.2009 8:04:14
|
|
|
|
Dudica1
|
no mi bomo kmal odnesli butare... ...za kosilo sploh ne vem kva bo... nč se mi ne da ne vem kva bo z mene...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.4.2009 8:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro mi gremo pa dons v rovte nest butaro, tako da gremo pol na kosilo na petkovec, mi ne bo dreba kuhat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.4.2009 14:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
no kako ste kaj mi smo nesel butaro, in šli na kosilo, zdej smo pa doma in mal lenarimo, pol gremo pa mal na sprehod
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 8:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kaj je zdej to kje ste še vse v mižalah zunaj je ful lep sonček, bi šla kr vn pa moram pospravt vse tako da pol popoldne pa siguren grem s tamalim mal ven
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 9:05:52
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kaj je zdej tuki gor vse še spite ste utrujene ???????? no sva ble učeri s tamalo cel dan na Petkovcu smo se mel ful dobr no dans me pa čaka cela gora cunj (pranje sušenje likanje) ampak bo bo morm it še v trgovino pa kosilo (sploh ne vem kaj bo) drugač pa seveda bomo šli ven ka je tak lep sonček lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 9:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo arupnik no sej mi smo šli tud na petkovc na kosilo včeraj, pol smo pa pršel domov mal pospal in potem en sprehod na svežem zraku danes sem pa že perilo obesla in pobrala suhega, pa posesala in pomila mal k je blo od nevem kaj umazano, zdej pa ležim k me ful neki glava boli pa ne vem od česa za kosilo bojo pa goveje hrenovke in krompirjeva solata in nič drugega k se mi ne da packat in kuhat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 12:01:54
|
|
|
|
buksi
|
Pozdravček! Dudica hvala ti. Ja katja je res princeska , ampak zamenjala je noč in dan tako, da ponoči veselo čebeta in godrnja, podnevi pa sladko spančka in kaže drugim kako je pridna. No jaz grem zdaj malo pospat, dokler spi, da prinesem te ure notri in dobimo nove moči za novo noč . lepo bodite in fajn božite svoje trebuščke.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 12:25:38
|
|
|
|
Dudica1
|
evo mene iz pregleda...sem dočakala UZ vse ok ...glavica ustavljena pravilno dol tako da samo še čakamo... ... buksi ni za kej...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 12:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
oila babe!!! jst sem tud pridna 2 stoja obesla, 1ega pospravila 3 oprala....zdaj pa zlagam cunjice(sortiram) pa res ne vem ....tiste ko veste....naj dam ven samo tiste res najmanjse, al naj zlozim do 6ih mesecev recimo...pojma nimam. za kosilo bo jiha od vceraj, pa pire, pa mesna struca, pa spinaca pa rdeca pesa mnnnjamiiii
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 13:11:47
|
|
|
|
Dudica1
|
no miska jaz sem ti že tam povedala kako mam to pošlihtan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 14:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 16:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem si vn zložila do enega leta, k prvo leto rasejo ko gobepo dežju, tako da mam za eno leto mir, drug let mam pa že sorterano v škatli, tako da bo lažje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 19:21:05
|
|
|
|
Neža7
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii KAKO JE LEP iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako je lepa Jaz se spominjam, ko je bilo moja tako micana čez 5 dni bo 9mes stara
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 19:39:54
|
|
|
|
Dudica1
|
neža7 lepo da se kaj javiš... slikce so pa res cortkane a ne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.4.2009 20:49:03
|
|
|
|
arupnik3
|
joj te slikice bi jo jst tut gor dala pa jo ne znam drugač pa seveda danes smo bli skoz zunaj smo se sprehajali z vozičkom pa z enimi kolegicami jutr morm pa vrtno garnituro preštrihat da bo lepa pa kuhala bom (pečen piščanc krompirjeva solata) pa cunje mam spet za zlagat pa rožce mal za poštimat.......... no zdele sm že kr pozna dobr da tamala spi dragi pa neki dela na traktorju tko da grem počas na kavč pa pol kr hitr spat fajn bodte
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.