![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Rovte 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana Janja* 37 Rovte 3 31.3. Postojna Buksi 26 Rovte 0 18.3. Postojna copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 2.12.2008, Postojna Neza7 28 Velenje 1 22.07.2008,Ljubljana gantar in njen Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 6.3.2009 10:18:02 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
na, zdaj se je pa se meni nekaj zbrkalo!!!! DUDICAAAAAAAAAAAA!!!! porihtaj, prosim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar aha, ker sestra je rekla, da morajo 11 že poslat na komisijo, pa sem rekla, da bi jst rada šla delat. Pol me je pa najavila pri zdravnici Ma vse skup je tak čudno. Bomo videli kako in kaj. Pri seznamu pa sem hotela le okvir zbrisat, pa se je se skup raztegnilo Bom kar pustila strokovnjakom to čez ja 11 ti bi mogle poslat da bi ti v petek dobila odgovor od komisije, če pa želiš it delat pa boš s 15 prekinila bolniško, ker več kot 30 dni ti dr ne sme dat bolniške
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pa se to, punce....ce vam komisija ne odobri bolniske, kar se zdaj pogosto dogaja, se obvezno pritozite. ker sem slisala, da avtomatsko vsem po spisku prekinejo bolnisko. in pol tista ki se pritozi, ji podaljsajo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Rovte 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana Janja* 37 Rovte 3 31.3. Postojna Buksi 26 Rovte 0 18.3. Postojna copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 2.12.2008, Postojna Neza7 28 Velenje 1 22.07.2008,Ljubljana gantar in njen Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:20:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dost je blo!!!! gremo kaj delat!!! papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pa se to, punce....ce vam komisija ne odobri bolniske, kar se zdaj pogosto dogaja, se obvezno pritozite. ker sem slisala, da avtomatsko vsem po spisku prekinejo bolnisko. in pol tista ki se pritozi, ji podaljsajo. eeeeeeeeeeeee. narobe... nič kaj radi ne podaljšujejo, če te odbijejo je najbolje da greš za par dni delat, pol pa nazaj na bolniško če ne moreš delat, ker nekatere punce čakajo tud po cel mesec za odgovor na pritožbo in kaj je ta čas, v službi te ni bolniške pa td ni, in če ti ne podaljšajo kaj boš pa tisti mesec, če imaš dopust je ok kaj če ga pa nimaš, je pa tojk neopravičenih ur izostanka iz službe tako da nevem kaj je najbolje aja miska, tako mora bit
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute dost je blo!!!! gremo kaj delat!!! papa no kar pejt
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, jst bom šla delat. Kdaj bomo pa še vidl. Al v sredo, al v petek, al pol v ponedeljek 16. Sploh ni bitno. Hvala ti cveka za pomoč. Ej, a zdej že vidiš sončka. Pri nas v gornem je že.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška fajn delaj! sam ne preveč, ker pol ne bom nič vidla, k se bo vse tak svetlo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Ah, jst bom šla delat. Kdaj bomo pa še vidl. Al v sredo, al v petek, al pol v ponedeljek 16. Sploh ni bitno. Hvala ti cveka za pomoč. Ej, a zdej že vidiš sončka. Pri nas v gornem je že. ja ga vidim ampak se dostkrat skrije ja najkasneje greš lahko delat 16.3. če pa želiš pa lahko greš že prej! pa še kdaj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:46:52
|
|
|
|
janja*
|
Cveka30 ,miška tole sta pa dobro zrihtale(seznam) miška s tabo se pa strinjam kar se tiče dvojčkov.Jaz imam doma 2 dvojčka,moža in enega sina.Moram rečt,da so zakomplicirani.No ja.če delaš tako kot njim paše si zmagal.Drugače imam pa tudi jaz doma že 3 sinove in 4 je na poti.Sej sem si želela punčko,samo zdaj sem pa kar vesela,da bo fantek,ker sem že navajena in se mi zdi,da je manj dela z fanti.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:48:15
|
|
|
|
janja*
|
Cveka30 pri nas pa sije sonce.Juhu!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:48:32
|
|
|
|
Dudica1
|
no kva je zdaj to...a ste porihtale al je še kej za pomagat ...MISKA
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 10:53:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Cveka30 pri nas pa sije sonce.Juhu!!!! JANJA tud pr nas... ...a si se že najedla...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
CVEKA; GANTAR!!!!!!! sonce sta mi ukradle!!!! JANJA: za fante....to bi jst mela, madona bi bla stara mama vesela DUDICA: mislim da bo ok, zdaj seznamcek
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:12:36
|
|
|
|
Dudica1
|
aja MISKA Mislim da se mi ni zmotila v spolu ...jaz ji zaupam tko da vem da se ni zmotila...ha ha...no sej boš kmal lahko vprašala...tud prvič sem vedela pa se ni zmotila...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica....moj stric je imel 2 punci.....ko je bila zena tretjic noseca, so do poroda "vedli" da je fant. ko je 1. aprila rodila, pa smo dobili sporocilo, da je se ena pupika itak ni nihce verjel, ker je bil 1. april. v glavnem, diana, je imela lulcka(popkovino)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
janja*, ja dvojcki so pa za zgago,ja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:18:28
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 jedla sem jajca,tako,da sem sita.Pa ti? Miška doma bo pravo nogometno društvo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:20:17
|
|
|
|
Anonimen
|
janja* tvoji 4je, pa (ce bo)moji 3je....ja, ce bove pridno rojevale, .....uuuuuuuuuuuuuja, moj fotr bo pa trener(je bil profesionalni nigimetas) BOGATI BOMOOOOOOOOOOOO!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:24:49
|
|
|
|
janja*
|
Miška vidim,da imaš tudi ti otroka rojenega2001 kot jaz tretjega,samo,da je moj rojen 23.11.2001.Tvoj je dvojček in predvidevam,da vam ta malo nagaja.Pri meni pa je drugi dvojček in sploh nebi komentirala.Moram pa rečt,da toliko kot imajo slabih lastnosti imajo tudi dobrih.Vse bodo prerasli,važno je ,da so zdravi in,da jih lahko imamo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, domen je dvojcek....pa saj ni kaj da bi blo narobe....samo nikoli ne vem kaj si o cem misli....on je lepo tiho, in si misli svoje. pa preresen je za svoja leta. pa mali ga kamot vrti okol malega prsta!!!!on pa se mu pusti. drugace je fuuuul priden. nikol nobenega problema znjem. odkar je prisel na svet. zaradi njega sem(ce verjamete al ne) od dneva, ko je prijokal na svet, pa do danes 2x vstala ponoci!!!! 1x drugi dan, ko smo prisli domov iz P in potem se 1x. no, saj futrala sva se na 3 ure, ampak je vedno lepo zaspal nazaj. mali hudicek(tadej-levcek) pa je pravo nasprotje!!!ok, spal je tudi on vedno...samo ce si mali nekaj vpici u svojo malo buckao ga ne bos premaknil ni za mm!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:29:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 jedla sem jajca,tako,da sem sita.Pa ti? Miška doma bo pravo nogometno društvo. sm sm...salamco pa kruh...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 11:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ne pomagajo ne prosnje, ne groznje, ne podkupovanje , ne na politicni nacin....ma ni sanse
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiImela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.