|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
6.3.2009 10:15:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image      user posted image

IME:    STAROST:     KRAJ:      OTROCI:    PDP:     PORODNISNICA:

Cveka30          28       Logatec          1           23.5.        Ljubljana    

Dudica1           24       Rovte              1             1.5.        Postojna
Miska_mcCute 30     Lož-Cerknica    2           21.8.        Ljubljana
Janja*             37        Rovte              3           31.3.        Postojna
Buksi               26        Rovte              0           18.3.       Postojna
copka              28        Logatec           0             2.5.        Ljubljana

user posted image

IME:          STAROST:    KRAJ:      OTROCI:   DATUM ROJSTVA user posted image :

arupnik3       20         Hotedršica 
    1       2.12.2008, Postojna
Neza7           28         Velenje          1     22.07.2008,Ljubljana

user posted image

user posted image

gantar
in njen  user posted image Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 6.3.2009 10:18:02 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
6.3.2009 10:16:36   
Anonimen
na, zdaj se je pa se meni nekaj zbrkalo!!!!
DUDICAAAAAAAAAAAA!!!!
porihtaj, prosimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.3.2009 10:18:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

aha, ker sestra je rekla, da morajo 11 že poslat na komisijo, pa sem rekla, da bi jst rada šla delat. Pol me je pa najavila pri zdravnici user posted image  user posted image  user posted image  Ma vse skup je tak čudno. Bomo videli kako in kaj.

Pri seznamu pa sem hotela le okvir zbrisat, pa se je se skup raztegnilo user posted image  user posted image  user posted image  Bom kar pustila strokovnjakom to čez user posted image  user posted image  user posted image

ja 11 ti bi mogle poslat da bi ti v petek dobila odgovor od komisije, če pa želiš it delat pa boš s 15 prekinila bolniško, ker več kot 30 dni ti dr ne sme dat bolniškeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.3.2009 10:19:46   
Anonimen
pa se to, punce....ce vam komisija ne odobri bolniske, kar se zdaj pogosto dogaja, se obvezno pritozite. ker sem slisala, da avtomatsko vsem po spisku prekinejo bolnisko. in pol tista ki se pritozi, ji podaljsajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.3.2009 10:19:47   
Anonimen

user posted image      user posted image

IME:    STAROST:     KRAJ:      OTROCI:    PDP:     PORODNISNICA:

Cveka30          28       Logatec          1           23.5.        Ljubljana    

Dudica1           24       Rovte              1             1.5.        Postojna
Miska_mcCute 30     Lož-Cerknica    2           21.8.        Ljubljana
Janja*             37        Rovte              3           31.3.        Postojna
Buksi               26        Rovte              0           18.3.       Postojna
copka              28        Logatec           0             2.5.        Ljubljana

user posted image

IME:          STAROST:    KRAJ:      OTROCI:   DATUM ROJSTVA user posted image :

arupnik3       20         Hotedršica 
    1       2.12.2008, Postojna
Neza7           28         Velenje          1     22.07.2008,Ljubljana

user posted image

user posted image

gantar
in njen  user posted image Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.3.2009 10:20:31   
Anonimen
dost je blo!!!! gremo kaj delat!!!
papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.3.2009 10:24:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pa se to, punce....ce vam komisija ne odobri bolniske, kar se zdaj pogosto dogaja, se obvezno pritozite. ker sem slisala, da avtomatsko vsem po spisku prekinejo bolnisko. in pol tista ki se pritozi, ji podaljsajo.

eeeeeeeeeeeee. narobe... nič kaj radi ne podaljšujejo, če te odbijejo je najbolje da greš za par dni delat, pol pa nazaj na bolniško če ne moreš delat, ker nekatere punce čakajo tud po cel mesec za odgovor na pritožbo in kaj je ta čas, v službi te ni bolniške pa td ni, in če ti ne podaljšajo kaj boš pa tisti mesec, če imaš dopust je ok kaj če ga pa nimaš, je pa tojk neopravičenih ur izostanka iz službeuser posted image tako da nevem kaj je najboljeuser posted image user posted image

aja miska, tako mora bituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.3.2009 10:24:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

dost je blo!!!! gremo kaj delat!!!
papa

no kar pejtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.3.2009 10:29:39   
Anonimen
Ah, jst bom šla delat. Kdaj bomo pa še vidl. Al v sredo, al v petek, al pol v ponedeljek 16. Sploh ni bitno. Hvala ti cveka za pomoč.

Ej, a zdej že vidiš sončka. Pri nas v gornem je že. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.3.2009 10:30:32   
Anonimen
Miška fajn delaj! sam ne preveč, ker pol ne bom nič vidla, k se bo vse tak svetlo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.3.2009 10:32:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Ah, jst bom šla delat. Kdaj bomo pa še vidl. Al v sredo, al v petek, al pol v ponedeljek 16. Sploh ni bitno. Hvala ti cveka za pomoč.

Ej, a zdej že vidiš sončka. Pri nas v gornem je že. user posted image user posted image user posted image

ja ga vidim ampak se dostkrat skrijeuser posted image user posted image user posted image

ja najkasneje greš lahko delat 16.3. če pa želiš pa lahko greš že prej! pa še kdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
6.3.2009 10:46:52   
janja*
Cveka30 ,miška tole sta pa dobro zrihtale(seznam)
miška s tabo se pa strinjam kar se tiče dvojčkov.Jaz imam doma 2 dvojčka,moža in enega sina.Moram rečt,da so zakomplicirani.No ja.če delaš tako kot njim paše si zmagal.Drugače imam pa tudi jaz doma že 3 sinove in 4 je na poti.Sej sem si želela punčko,samo zdaj sem pa kar vesela,da bo fantek,ker sem že navajena in se mi zdi,da je manj dela z fanti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.3.2009 10:48:15   
janja*
Cveka30 pri nas pa sije sonce.Juhu!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.3.2009 10:48:32   
Dudica1
no kva je zdaj to...a ste porihtale al je še kej za pomagat ...MISKAuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.3.2009 10:53:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Cveka30 pri nas pa sije sonce.Juhu!!!!

JANJA tud pr nas...user posted image ...a si se že najedla...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
6.3.2009 11:10:03   
Anonimen
CVEKA; GANTAR!!!!!!!
sonce sta mi ukradle!!!!user posted image user posted image user posted image
JANJA:user posted image  za fante....to bi jst mela, madona bi bla stara mama vesela user posted image user posted image user posted image
DUDICA: mislim da bo ok, zdaj seznamcekuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
6.3.2009 11:12:36   
Dudica1
aja  MISKA Mislim da se mi ni zmotila v spolu ...jaz ji zaupam tko da vem da se ni zmotila...ha ha...no sej boš kmal lahko vprašala...tud prvič sem vedela pa se ni zmotila...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
6.3.2009 11:15:45   
Anonimen
dudica....moj stric je imel 2 punci.....ko je bila zena tretjic noseca, so do poroda "vedli" da je fant.
ko je 1. aprila rodila, pa smo dobili sporocilo, da je se ena pupikauser posted image user posted image user posted image
itak ni nihce verjel, ker je bil 1. april. v glavnem, diana, je imela lulcka(popkovino)user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
6.3.2009 11:17:44   
Anonimen
janja*, ja dvojcki so pa za zgago,jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
6.3.2009 11:18:28   
janja*
Dudica1 jedla sem jajca,tako,da sem sita.Pa ti?
Miška doma bo pravo nogometno društvo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.3.2009 11:20:17   
Anonimen
janja* tvoji 4je, pa (ce bo)moji 3je....ja, ce bove pridno rojevale, .....uuuuuuuuuuuuuja, moj fotr bo pa trener(je bil profesionalni nigimetas)
user posted image user posted image user posted image BOGATI BOMOOOOOOOOOOOO!!!!! 

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.3.2009 11:24:49   
janja*
Miška vidim,da imaš tudi ti otroka rojenega2001 kot jaz tretjega,samo,da je moj rojen 23.11.2001.Tvoj je dvojček in predvidevam,da vam ta malo nagaja.Pri meni pa je drugi dvojček in sploh nebi komentirala.Moram pa rečt,da toliko kot imajo slabih lastnosti imajo tudi dobrih.Vse bodo prerasli,važno je ,da so zdravi in,da jih lahko imamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.3.2009 11:28:36   
Anonimen
ja, domen je dvojcek....pa saj ni kaj da bi blo narobe....samo nikoli ne vem kaj si o cem misli....on je lepo tiho, in si misli svoje. pa preresen je za svoja leta. pa mali ga kamot vrti okol malega prsta!!!!on pa se mu pusti. drugace je fuuuul priden. nikol nobenega problema znjem. odkar je prisel na svet.
zaradi njega sem(ce verjamete al ne) od dneva, ko je prijokal na svet, pa do danes 2x vstala ponoci!!!! 1x drugi dan, ko smo prisli domov iz P in potem se 1x.
no, saj futrala sva se na 3 ure, ampak je vedno lepo zaspal nazaj.
mali hudicek(tadej-levcek) pa je pravo nasprotje!!!ok, spal je tudi on vedno...samo ce si mali nekaj vpici u svojo malo buckao ga ne bos premaknil ni za mm!!!user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.3.2009 11:29:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Dudica1 jedla sem jajca,tako,da sem sita.Pa ti?
Miška doma bo pravo nogometno društvo.

sm sm...salamco pa kruh...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.3.2009 11:29:54   
Anonimen
pa ne pomagajo ne prosnje, ne groznje, ne podkupovanje , ne na politicni nacin....ma ni sanse

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.