Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ja po večini tale dekleta ne gredo do konca.... tko da nism kej preveč pričakovala je bil pa kr lep večer.... ta teden bo pa v okviru praznovanj tko da bo veselo... lepo se imejte
dobro jutro! No midva z Nikom sva spala kar do 9.00.Sej nisem mogla verjet,da je že toliko ura.Če ima človek mir kar spi. Naš Nikec pikec bo imel prej god kot rojstni dan.Sveti nokolaj Jupi.Pa miklavž bo nosu.A ste ble kej pridne?
"mene luna nosi!" dons smo pa skor tok mal spal kot eno leto nazaj ko sem šla v porodnišnico....NIČ..... moja princeska Tjaša vse najboljše in polno lupčkov.....
"mene luna nosi!" dons smo pa skor tok mal spal kot eno leto nazaj ko sem šla v porodnišnico....NIČ..... moja princeska Tjaša vse najboljše in polno lupčkov.....
Tuki v bližini ni te šole...pomoje je najbližje v Lj. Pa sej ti nimaš tko daleč do Lj. Jaz sem hodila v Lj u šolo in sm bla zelo zadovoljna bi kar še kdaj šla
Sej ne da bi jo pogrešala,ampak mi je blo fajn hodit pa velik sm zvedela kar je fajn pri prvem...tko samo da sem nekam šla ...tud zdaj sm hotla hodit pa sm se premislila ker itak že vse vem in znam
jst pa upam da mi tamala gripe ne faše nismo nč spal dopoldne je neki malga pojedla zdej pa noče nič tut pije bolj švoh..... bom jutr poklicala P pa bomo vidl sam mam same slabe izkušnje klele z našo P..... ja tudi midve greva jutri v dvorano tuki pr nas po miklavža pol pa še doma nastavmo in bo pestro v nedeljo pa še žur bo tko da komaj čakam da gre tole skoz ker pol sm pa itak dobla službo 14.12. začnem... uživajte
no včerajšnje praznovanje uspelo 100 na uro ... prišel je tudi ati ker še ni šel v bolnico tamala je uživala ful se je igrala skoz... dobila je tko ful lepa darila knjigice in tko mi je zlo vredu ker res igrač ima malo morje ... pa seveda miklavž nas je obiskal je pa prinesel večinoma za oblečt....
no v ponedeljek komaj čakam službo da mal odklopim tole vsakodnevno rutino ja pa tudi za novo leto se nekaj menimo kje bomo in tko je kr pestro ja
še nekaj a ima kera kaj pojma kako se kaj v zvezi z justom naroča al pa kdo to kej prakticira bi mela ene par stvari pa poznam ene par punc ki bi kaj kupile pa za ceno me zanima...
Jaz mam ful justovih izdelkov doma in glih v petek imam predstavitev,če hočeš lahko prideš. Dobiš lahko samo tako da se udeležiš predstavitve in na koncu dobiš naročilnico in obkrožiš kar bi rada...drugače tega ne moreš dobit.Mislim lahko ti katera vzame če ne bi prišla na predstavitev ampak tko po pošti al pa kako drugače pa ne moreš.