marusi -> RE: Od Vrhnike do Idrije (3.9.2009 11:40:15)
|
imam malco:) pa sem malo za nazaj brala... pa vidim, da vas zanima glede baby booma. jaz sem si ga šla pogledat, je čisto ok voz, imajo g v treh barvah, je čista kopija slalom jane, samo kar zadeva izdelave, pa vidiš, zakaj stane samo 250 €. moj dragi si je ogledal podvozje, pa je rekel, da je ok (moško mnenje), mene moti, ker je športni del tako asketski: prav čustiš da je pod blagom neka karton ali nekja podobno nestabolnega. pa naslonjalo se remika na trakce - kor naramnice od rukzakov... meni to ni bilo všeč, pa sedalni del se ne obrne, pa nima nobenih dodatnih funkcij: odpiranje, zračenje strehice, še marelce ne moreš dokupit, prevlekce za noge moraš iskat druge in ugotavjati, katere pašejo.... lupinica mi pa sploh ni všeč! ta pa res zgleda ceneno in nevarno! v glavnem - res plačaš samo voziček, tako kot reklamirajo! moje mnenje glede vozička: definitivno vreden svojega denarja, za 250 € ni šans, da dobiš boljši voziček b(športni del+košara)! pa tudi vozički za 800 € niso 3 krat boljši... ima pač svoje pomanjkljivosti in vsak zase ve, koliko mu te prčkljarije pomenijo... midva sva ostala pri PP GT3, je sicer 3 krat dražji, ampak ima zadeve, ki so nama full pomembne. pa še ideje so o drugem otročku, ki naj bi ga vozek zdržal :) če bi bila pa v denarni stiski, bi pa definitvo vzela baby booma, samo lupinico pa ne!
|
|
|
|