Anonimen -> RE: Od Vrhnike do Idrije (15.7.2009 17:37:27)
|
heeey, punce po dolgem casu. kar nekak se mi ne da pista. ne vem kaj je to. me kar malo skrbi kaj bo z mano!!!upam, da niste hude[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] evo, bom kar skopirala kar sem napisala na III. pricakovanje. ok? sem napisala pol romana zdaj, pa mi ni prijelo....grrr... no, se 1x: no, danes sem bila na pregledu. ze odtsevam( se 37 dni !!!) nasa mala mendaNINA ima okoli 2300g in je rekla zdravnica, da naj pocakam se 14 dni, potem pa grem lahko rodit:D:D:D potem pa sem jo vprasala, kdaj naj z mojim startava, ker rabiva kar debelo uro do porodnisnice pa me pogleda, pa rece: TAKOJ! takoj, ko bom kaj zacutila, pa da se trikrat ponovi pa tudi ce se na 20 minut, v avto, pa gasa proti ljubljani!!!ker gre za tretji porod, in mala je bolj drobcena lahko v treh, stirih popadkih zleti na svet!!!! bom mal skustrano povprasala, ko ima izkusnje. pa se v torbo bom fliknila skarje in brisace. ce bo kraj rojstva primorska avtocesta.... no, pa mam s5 razlog za paniko zdaj pa si grem kopirat v beleznico, ker se mi res ne bo dalo se 1x pisat!
|
|
|
|