Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.6.2009 12:20:13
|
|
|
|
arupnik3
|
ja jst tut to opažam da jih ni neki klele gor a se keri kej sajna s kom bi odctranila vodni kamen iz posode dol??? pa zdele mal gledam kaj bom kej spakirala za na morje pa se čudim ker bom mela res ful s sabo sej zame je čist mal sam za Tjašo je pa res da gremo v prikolico pa bo treba več a ve tut tok noste s sabo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.6.2009 13:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
v vodo dej kis in vodo zavri pol pa pusti celo noč stat pri miru, to naj bi pomagalo drugače pa kupi cili beng pa bo šlo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.6.2009 9:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo babuške dons sem pa jz prva
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.6.2009 10:47:44
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ja je slabo vreme in sm mal klele gor pa vidim da ni nobene kje se skrivate????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.6.2009 7:39:00
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro tole pa res ni nč tuki gor no...sej vreme res da je slab...ampak to pomeni da ste ja vse notr.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.6.2009 12:08:54
|
|
|
|
arupnik3
|
ja klele je bel tuga nč vreme je dans pr ns ful lep zlo sonce sije pa vroče je smo že pojedli kosilo pa pospravli pa zuni smo že bli s tamalo zdej pa ati počiva tamala se neki premetava po stajici jst pa mal čekiram popoldne pa dobimo obiske lep dan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.6.2009 15:19:38
|
|
|
|
arupnik3
|
kva a se bom mogla kle zdej sama pogovarjat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.6.2009 12:17:25
|
|
|
|
arupnik3
|
kje ste kaj delate
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.6.2009 14:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce ja jz mam polhen druzga dela, pa še rač. mam izklopjen k kr naprej neki grmi in nse blizka tako da imam net raje izklopljen pa uživajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.6.2009 15:14:51
|
|
|
|
arupnik3
|
ma sej jst mam mal rać ugasnen mal smo zunaj pol mam še ene viruse gor pa tko naprej tko da dokler mi ne popravjo rač bom tut jst bel mal kle gor u sredo grem pa itak na morje pa me ne bo 10 dni lepo se mejte aja cveka tisto s kisom je ful pomagal hvala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.6.2009 17:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
no super sam da ti je pomagalo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.6.2009 9:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce no kje pa ste vse no sej priznam sem bolj malo tle gor, ampak ko pa sem sem pa kr presenečena kojk gre hiter čas sploh ne vem več kdaj je jutro in kdaj večer k kr naprej se zbujam in hodim spat dneva ni nikjer, tojk hiter mine da se še obrnit ne morem no pa lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.6.2009 11:13:59
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo sm da se mal oglasim smo spal do pol desetih in sm kot nova popoldne gremo na veselico kle v hotedršici tko da bo spet pestro aja pa samo še 3 dni do morja papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.6.2009 7:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste kaj? arupnik sam še dva dni pa greš na morje no pri nas smo se naspali zdaj se pa prehranjujeve
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.6.2009 11:59:46
|
|
|
|
arupnik3
|
cveka komaj čakam greš z mano??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.6.2009 16:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 cveka komaj čakam greš z mano?? a me vzameš, grem takoj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.6.2009 7:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
o, punce!!!! da se vam malo javim! se sem v enem kosu, sam razmisljam, da bi pocasi spakirala za u porodnisnico, saj so nase augustovke zacele pocasi rojevat kako ste? kaj je novega???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.6.2009 9:06:20
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla no mene zdej ne bo 10 dni ker grem na morje in morm mal it pakirat da me ne bo cajt povozu lepo se mejte papa cveka ti pa štopaj v lagatcu da te poberem tm na rondoju
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.6.2009 13:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
miska: no lepo da si se javila, no jz bi še kar mal počakala s pakiranjem sam pol se zna zgodit da te bo kej prehitelo no jz sem super pa nika tud no zdej pa grm mal počiat k tamala spi arupnik ti pa uživaj na morju
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.6.2009 14:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, cveka, sem rekla, da 1 mesec se pocakam, pol pa zacnem na veliko telovadit in laufat in skakat....mojmu sem ze rekla, da naj se pripravi, ker bomo od konca julija zaceli s***t na polno!!!!! da malo pohitrim prihod nase princeske
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 30.6.2009 14:46:18 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.7.2009 13:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no živjo no miska_ ti kr še mal počaki pol pa kr v akcijo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.7.2009 8:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no spet jz kaj je zdaj to ste šle vse na morje no jz šibam naprej delat uživajte pa se kaj pišemo tortice pa še čakajo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.7.2009 7:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no spet jz kaj je zdaj to ste šle vse na morje no jz šibam naprej delat uživajte pa se kaj pišemo tortice pa še čakajo lih isto sem hotla vprasat, ce se vse nastavljate soncku...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.7.2009 11:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
evo dež nika spi jz grem pa pospravlat čao
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.7.2009 12:42:48
|
|
|
|
copka
|
danes je res grdo vreme, pa imam cas vas vsaj pozdravit. Da se mi pa itak nic. Kaj ste enkrat nekaj omenjale ene tortice? Me je zadnjic cveka spomnila. A bo kej iz tega al moram it sama? Mi sladko pase za znoret Mali jokca, grem pogledat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?