Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko gramov na dan-nujno! 8.1.2009 22:03:19
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a je mogoče katera tehtala otroka prej ko je jedel pa pol? NE! ker so mi velepametne sestre to na vsak nacin hotle utupit . Pa kaj mas otroka za tehtat, ce izgldaa zdrav in zadovoljen . Samo zato,da ena birokratka v knjizico napise, koliko se je zredil? točno tako. Mi smo bili z našo nekje pri 3 tednih pri nadomestni P, ker so bili dopusti, in je tako paniko zagnala, ker se je zredila premalo, nekje 150 g na teden. Pa smo morali čez en teden spet na tehtanje in je v tistem času pridobila 200g, pa nas je potem pustila na miru. Ko smo prišli potem k naši P, pa je bila čist zadovoljna, je pridobila nekje 700 g na mesec, še sedaj tako pridobiva, pa je stara 6 mesecev. Sem res srečna, da imamo to P in ne tiste paničarke...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?