Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 7.1.2009 18:19:50
|
|
|
|
Petr_a
|
Jaz ne maram štorklje,nikakor se nisem mogla z njo. SEm si kupila hotsling na mojškratek.Dobiš še cd zraven,navodila.In najprej si ga lahko sprobaš,če ti ni ok ,vrneš gospi nazaj
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 7.1.2009 22:37:18
|
|
|
|
botrca
|
Kaj nisi zraven dobila navodil? To bi pa morali imeti zraven, ker ni tako enostavna zadeva. Pa si pogledala na spletni strani od baby centra?
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 23:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 18:21:24
|
|
|
|
caligula
|
jaz imam tud sleepy wrap pa sem zeeelooo zadovoljna. ko ga nosim, kot da ga ne bi imela na prsih, pa ima 5kg in 60centi. mali pa noter lepo počiva in sploh ne protestira. Lepo spi.
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 20:05:41
|
|
|
|
Tisana
|
Štorklja definitivno.
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 20:21:25
|
|
|
|
freha
|
Zdej sem pa besna! Na štorkljo sem v BC čakala cel mesec, pa zravn ni nobenih navodil, sam ena mini slikanica s fotkami iz 80-ih:( Prej nisem vedela da se to kup prek neta, tak da vstran vržen dnar, pa tak sem si želela slingat:( Aja proizvajalec pa je Žur Peljhan d.n.o. da se še katera ne nasanka.
< Sporočilo je popravil freha -- 8.1.2009 20:26:13 >
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 20:34:31
|
|
|
|
skuštrana
|
Malo ti lahko pomaga tole http://www.zurpeljhan.org/navodila.php Drugače pa poišči navodila na netu, recimo od Babasling, to je identična zadeva samo iz tujine
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 20:45:15
|
|
|
|
freha
|
Hvala skuštrna bom še probala, drgač kupim Maya wrap al pa Sleepy wrap. zdej pa ne vem kaj je boljš. Moja punčka je stara 3 mesece. A kdo proda rabljeno?
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 21:22:00
|
|
|
|
pajčolanka
|
vrnit pa tud ne moreš več, ne? al pa vsaj zamenjat za kaj drugega
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 21:33:05
|
|
|
|
Inigo
|
jst bi ti bolj priporočala Sleepy wrap ker je elastičen in mehek. Maya wrap pa je neki v smislu platna. ni tolk prilagodljivo blago. jst mam SW in sm ful zadovoljna. mamo pa tut hotsling za na hitro kam in je tut super.
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 21:34:28
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Malo ti lahko pomaga tole http://www.zurpeljhan.org/navodila.php Drugače pa poišči navodila na netu, recimo od Babasling, to je identična zadeva samo iz tujine ej tole je pa totalna bedarija. navodila so napačna! tale ženska nosi veliko prenizko!!! otrok more bit čimvišje, čimbližje prsim. to je bistvo. ker če ga maš tok nizko... adijo hrbet in križ!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 22:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 8.1.2009 22:36:17
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Malo ti lahko pomaga tole http://www.zurpeljhan.org/navodila.php Drugače pa poišči navodila na netu, recimo od Babasling, to je identična zadeva samo iz tujine ej tole je pa totalna bedarija. navodila so napačna! tale ženska nosi veliko prenizko!!! otrok more bit čimvišje, čimbližje prsim. to je bistvo. ker če ga maš tok nizko... adijo hrbet in križ! To so navodila za štorkljo, ki se nosi tako. Sling pa je nekaj drugega, štorklje ne moreš tako lepo prilagajati, zato pa je sling veliko boljša izbira Najboljša stvar je pa definitivno sling z obroči (pa imam vse od traku, preko poucha do mei taia), ker je najbolj prilagodljiv in najbolj vsestranski. Pouch meni ni všeč, ker imam cel čas občutek da bo ven padel in ga moram še vedno držat z rokami, medtem ko ga v slingu z obroči zategnem in teh težav nimam. Pa še ta moj hotsling je malo elastičen in ko sem zadnjič dala našega težkoketegornika noter sem ga po 15 min nošnje imela netegnjenega full nizko in me je zaćel bolet hrbet. Pri starejših otrocih mora bit nosilka definitivno neelastična, ker drugače gravitacija in sila teže naredi svoje
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 10.1.2009 9:36:12
|
|
|
|
freha
|
skuštrana ker model slinga maš in si z njim tok zadovoljna?
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 10.1.2009 11:54:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Freha, jaz imam SlingByMama. Čisto navaden, nepodložen. Pri slingu je full pomembno, da lahko tkanino razširiš po ramenu navzdol, kar ti (ko je otrok težji) full olajša nošnjo... Tule si preberi http://www.ringaraja.net/forum/forumid_233/tt.htm , imaš kar nekaj starih debat o slingih in ostalih nosiljkah...
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 10.1.2009 11:56:05 >
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 10.1.2009 11:58:53
|
|
|
|
brigitaa
|
Groza v čem noste svoje otroke. ....men je to tk mim, dobr da imam velikeee otroke
< Sporočilo je popravil brigitaa -- 10.1.2009 11:59:21 >
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 10.1.2009 12:04:43
|
|
|
|
khurde
|
zakaj pa groza?
|
|
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 11.1.2009 10:38:23
|
|
|
|
blackcoffee
|
ejte! jaz sem si pred dnevi sešila sling z obroči. sinko je star mesec in par dni.. problem pa je v tem, da ko ga vstavim v sling, mi ni všeč kako drži glavico. menim, da je sling primernejši za večje fročeke, ko že lahko samostojno sedijo. ali se motim? kako pa ve naštimate svoje otročke v sling (z obroči), da lahko v njem ležijo in da imajo glavico v normalenm položaju? aja.. sešila pa sem si takega:http://www.mayawrap.com/viewItem.asp?ItemID=100005&UnitCde=1&Desc=MamaBaby%20Sling&Search=N tle pa še razlaga kako se ga napravi: http://www.mayawrap.com/n_sewsling.php ps. obročke pa sem naročila tle: http://www.didymos.de/shop-php/datenblaetter/a-frame.php?art=dsr&Bande=b-tragetuecher
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 11.1.2009 10:42:03 >
|
|
RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč! 11.1.2009 12:15:46
|
|
|
|
pikolina66
|
meni je bilo tudi najprej čisto mimo, sploh nisem vedela kako uporabljati, pa še nobene slike ni zraven.ko sem ga dala notri (star 4,5m), je bil čisto zvit, da ne omenjam glave, katastrofa.no, potem sem poskusila tako, da ima glavo ven, v bistvu napol sedi notri in je ok, za včasih uporabljam, ko ga je treba kam nest, ker mi je lažje tako, me roke - zapestja močno bolijo, s tem pa je lažje, samo glava mora bit ven, seveda če je že dovolj velik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?