Solarij (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jančka -> Solarij (10.4.2005 17:18:02)

Halo mamice,

sem se pozanimala, da lahko grem v solarij tudi če še vedno dojim, saj UV žarki ne prodirajo v materino mlekko pa me zanima kam v Mariboru hodite v solarij in koliko so kaj cene in ali so kvalitetni solariji?

Hvala za pomoč

taj2004 -> Solarij (10.4.2005 18:23:40)

Jaz sem tudi hodila ko sem dojila. Pri nasje 1 minuta 110 sit.

LP Petra

Anonimen -> Solarij (10.4.2005 19:48:57)

Nisem še bila, itak pa ni zdravo. Pa če se že s toliko stvarmi zastrupljam, se vsaj s to ne bom ;)

Micy -> Solarij (10.4.2005 20:07:23)

Ja tale solarij, moje sošolke so čist blesave zdej k mamo maturanca to kr vse v solarij hodjo.
Krompir nej grejo sadit na vrt u kopalkah pa bojo barvo naravno dobile,mater včasih še vedl niso kaj je morje pa sonce zdej pa kle kr neki eni solariji pa savne pa ne vem kva vse se bojo še spomlni. Jest ne dam nč na to. Pa da dam 110 tolerjev da bom 1 minuto ležala tm not dej nehi grem raj na en kofe še 90 tolarjev dam pa grem nekam s kolegico kjer majo stole zuni pa se nastavlam soncu, pa še kšnga fejst vidm zravn tega.
:)-:)-:)-:)-:)-

al1* -> Solarij (10.4.2005 21:12:48)

Jaz grem jutri - verjetno bom šla v tistega na Prešernovi (je najbližje moji službi). Ceno ti lahko sporočim jutri.
Sem pa videla v Megafitu oglas - plačaš 100 minut naenkrat: 6000 sit.

LP

čaki -> Solarij (10.4.2005 21:40:14)

jaz grem vsako leto v solarij :ups::ups:- povem, da sem celo poletje veliko bolj samozavestna :bravo:9nebesa:bravo:kar se nepokrite kože tiče. pa še nekaj odkar hodim tja (samo poleti 5-8x) 9nebesa9nebesa na morju me od tedaj več ne opeče, kar je pa tud zlo pomembno!!!:bravo::bravo::bravo:

frutka_ -> Solarij (10.4.2005 21:58:16)

Dokler sem hodila v solarij sem vedno hodila v tistega na Prešernovi. Nekako se mi zdi največji pa full veliko kabin imajo z različnimi solariji (npr. turbo-v katerega greš le za par minut, če nimaš cajta ali pa takšen v katerem te ne pokrijejo, će si klastrofobičen).

Za cene več ne vem ampak je pa skoraj vedno kaj fraj, ker je solarijev več.

Sicer pa imam bolj svetlo polt in se mi zdi bolj pametno iti parkrat noter za par minut kot pa da grem na morje in me prvi dan tako ožge da sem lahko naslednje tri dni samo noter.

Vse po pameti in nič pretiravanja pa sploh ni tako hudo. Mislim, da kakšnih 10 obiskov ni odveč. Sploh če so prvi obiski dolgo par minut in jih nato podaljšuješ.

LP

jančka -> Solarij (11.4.2005 10:23:30)

Tam v Prešernovi so oni od Ergoline če se ne motim, ne?

al1* -> Solarij (11.4.2005 12:47:59)

Bila v solariju, ampak sem šla v tistega na Cafovi, poleg davkarije. Cena za minuto: 70 sit. Nobene gneče, prijazna gospa vse razloži.
LP

Stran: [1]