malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** (19.2.2009 13:50:56)
|
Rizkoo, lepo da si pokukala k nam. Pazi na malega Rizkoota, ok. Jaz pa vam povem nekaj tako lepega, kar me je v solze spravilo sedaj. Na drugi temi gledam sezname kaj potrebujemo za dojencka. In najprej me je kar glava zacela bolet koliko enih zadev, pa take in take plenice, take in drugacne majcke, halo.. ne vem ce bom sploh znala vse kupit. In med temi seznami je tudi seznam kaj potrebujemo za odhod iz porodnisnice, tu sem se pa tako vzivela v temo, da vidim pred ocmi, kako me je moj prisel iskat in bomo sli z dojenckom domov. Joj, komaj cakam to, res komaj cakam. Samo imam ze prvi problem, kaj mu bom oblekla za domov. Vam povem, to so pa sedaj moji najlepsi problemi v zivljenju. Aja, Zvesta in Nogavica, vidve ki ze imata otrocicke doma, a imata kaksen seznam kaj se rabi. Vama bi se najbolj verjela, ker sta pac tako fajn punci in vaju ze poznam. In se nekaj, kaj za oktober se sploh rabijo ta majhni bodiji s kratkimi rokavi. Tu pri nas je lahko oktober ze prava zima, lahko pa lepa lepa jesen, vendar sneg konec oktobra ne bi bil neko zacudenje. Tiste, ki se cakate na pluske, prosim ne mi zamerit, ker tukaj to sprasujem, saj boste vse kmalu to rabile in ce bo tu boste vedele kje iskat, a velja? Jaz grem pa naprej v moje blazne probleme [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|