malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** (10.2.2009 9:17:46)
|
nisem vas sedaj nic prebrala, zato ne morem nic komentirat. Najprej pa seveda TWIXY, cmok, cmok, cmok und ALLES GUT pa vse naj naj naj in naj ta boljse. Jaz bom pa danes verjetno naso pikico videla, sedaj iscem st. zdravnika na netu, ker je nimam nikjer napisane. Danes je bilo pestro pri meni. Zjutraj sem sla odgrnit zavese in pred ocmi je bilo vse crno, sem se ze lovila, ker je trajalo tako dolgo. Potem sem pa sla v kopalnico, da si umijem lase in se stusiram ter spedenam. Sla sem pod tus in vse manj sem videla, sem bila ze mokra in sem razmisljala to ne bo dobro, moram it nekaj popit, pa pol ne, bo do kuhinje vse mokro za menoj. no ne vem kaj je bilo vmes, zbudila sem se izven tus kabine na tleh. hvala bogu, ker je imel prste zraven, sem se udarila samo v roko, drugo ok in oba tepiha sta se znasla tam kjer sem padla, to sem pol vidla. Bila sem tako svoh, da sem samo mojega poklicala ce lahko pride in bil je res v 20 sek. pri meni. Spravil me je v posteljo, dal cokolado in sok. Sedaj pa poklicem zdravnika in mu povem da sem noseca in kaj je bilo. Po moje me po dal na pregled in mogla bi dobiti tudi infuzijo. Da se pa moj dojencek ni prevec prestrasil, sem mu potem v postelji povedala, da ima eno smotano mamico in da pac sportava ze tako zgodaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vidve sonosecki tudi pazita kaj delata, pa prosim drzite mi pesti, da bo vse v redu z mojim dojenckom.
|
|
|
|