Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.4.2009 17:32:18
|
|
|
|
sonček85
|
Samo na hitro se vam javim ,da vas vse lepo pozdravim in vam sporočam da smo doma.Se veselo cartamo,mali je priden,pridno je ,ati in jaz sva več kot presrečna.nI POTREBNO ŠIROKO POVIJANJE,MAMI NI ŠIVANA ,VSE JE ŠLO KOT SEM SI ŽELELA. HVALA VSEM ZA ČESTITKE,PESTKE
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.4.2009 18:21:10
|
|
|
|
tassika
|
Jeek sonček, jaz si želim enako zase ko bom na vrsti. Samo da ste doma in da se imate lepo. Midva sva šla pa na tortico, sladoled in pila sem naravni juice, zdaj bi šla pa lahko kar spat . MM za lupinico imaš lahko nastavek isofiks ali pa jo fiksiraš s pasom v avtomobilu, jaz ne vem kaj je bolje, je pa predvsem lažje, če imaš dva avtomobila, ker isofiks je naštiman v enem in ne vem koliko časa vzame premontaža v drugega. To se malo pozanimaj. Lej če jaz ne bi dobila, bi tudi kupila rabljeno, ker se stvari prodajajo kot nove, ker to res malo časa rabiš, sploh lupinico in košaro za voziček in lahko res dobiš lepo in ugodno.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.4.2009 19:37:58
|
|
|
|
mariee
|
OOO Sonček!!!! Super da si se javila. O potem si imela pa dobro babico, če nisa bila nič šivana Veselo se cartajte še naprej!!!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.4.2009 19:42:27
|
|
|
|
mariee
|
Živjo punce, ku kuc mM, zdele sem mogla mal nadoknadit in sem prala, pospravljala, pomivala... Joj Tassika, ne morem verjet, da smo vse tako paranoične, tudi jaz že nekaj časa razmišljam, da bi kupila za srček poslušat Drugače imam pa jaz 1 teden za tabo nuhalno pri Strahovi, tako da bova še obe nekaj časa čakale. Meni gre na živce, ker sem imela prvi pregled v 6 tednu, zdj imam pa naslednjega v 12. tednu, vmes pa nic.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.4.2009 8:40:19
|
|
|
|
tassika
|
Mariee ne sekiraj se, jaz še vedno vsako jutro bruham ali pa me kaj špikne in si rečem to je pa to, bom že zdržala še te tri tedne, tiste dinarčke bom pa zakaj drugega porabila ps. Punce predlagam, da gremo kar na temo dve, saj ssmo dovolj načvekale na tej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?