Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 10:37:18
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: bambina 167/49 zadovoljna UH, bambina brez zamere...ampak tole meji že na ker mam 10 cm manj, pa sem bila z istimi kilami prekleto suha tole pa je čist odvisno do konstitucije ker sama imam od 53 do 59 kg pri 178 cm pa sploh nisem tako prekleto suha ------------------------ Tvoj ITM se giblje od 16,7 do 18,6 , kar je po standardih takole: zadnja teža (torej 59 kg), ki si jo navedla, pade v opcijo idealne teže glede na tvojo velikost, vse ostalo pa je v opciji podhranjenost. http://www.smsdieta.si/indeks-telesne-mase/ To niso moja merila in moji standardi, zato prilagam link. Zase vem, da moram imeti par kg več od idealne teže, če želim zgledat sebi všečno. Zate je pač tvoja teža všečna, je pa dejansko v vsakdanjem svetu tvoja teža manekenska in za povprečnega človeka precej prenizka. Ampak, vsak ima svoj okus in svoja merila . In svoje kg !
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 12:16:47
|
|
|
|
Ploha
|
na mojo višino 167 cm, bi rada imela 60 kg, to bi blo super,...zdej ko sem noseča jih mam krepko čez 80 kg,...
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 12:21:30
|
|
|
|
Taula
|
171 cm/56 kg. Kje so te časi. Sedaj sem pa ponosečniško široka.
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 12:31:08
|
|
|
|
mala maja
|
177 cm in 58 kg , joj kje so časi pa sem takrat mislila da sem debela tepka neumna
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 12:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula 171 cm/56 kg. Kje so te časi. Sedaj sem pa ponosečniško široka. Popolna.
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 13:19:15
|
|
|
|
tanikaa
|
Dol mi visi za kile. In to sem spoznala šele zdaj, ko mam probleme z želodcem. Tak da punce drage, mejte se rade, tudi če mate kilo viška. Glavno je, da ste zdrave.
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 15:50:36
|
|
|
|
tropical
|
168/76 Vsaj -15 bi jih mogla met, ma delam na tem
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 16:23:50
|
|
|
|
hmm...
|
164/50 kg.
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 21:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dol mi visi za kile. Tak da punce drage, mejte se rade, tudi če mate kilo viška. Glavno je, da ste zdrave. Res je, do zadnjega grama.
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 9.1.2009 9:07:45
|
|
|
|
Zamima
|
166/55 Upam, da mi še kdaj rata
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 16:52:06
|
|
|
|
puncica
|
imam na 163 cm 52 kil oz. danes zjutraj 51,3 kile in ja sem glede na dva poroda zadovoljna z njimi, tako da nimam več sanjske številke, jaz zadeve udejanim.
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 16:53:26
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ampak meni so kilogrami res relativen pojem. Isto kg sem imelo, ko sem še trenirala. Postava pa je bila neprimerno drugačna. Če se že moram (vem, da to hočeš, rija), bi rekla 63 kg, ampak z natreniranim bodijem. Ooo, to pa ja. Pa, da se mi žile po rokah vidijo. a to dobiš s trenirjem sudukuja
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 17:04:36
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: bambina 167/49 zadovoljna UH, bambina brez zamere...ampak tole meji že na ker mam 10 cm manj, pa sem bila z istimi kilami prekleto suha tole pa je čist odvisno do konstitucije ker sama imam od 53 do 59 kg pri 178 cm pa sploh nisem tako prekleto suha joj, jana73, če pa ti nisi prekletpo suha, pol pa ne vem kdo je
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 17:32:41
|
|
|
|
kaya2007
|
ja, po teh merilih sem tudi jaz podhranjena...pa dobro, a ve verjamete čisto vse kar vam rečejo/napišejo? punca bo zase verjetno že vedela, če je preveč suha ali pa preveč debela, ne? saj je niti ne poznate, niti je niste videli kako zgleda. itak da je še full odvisno od konstitucije, koliko so težke kosti, kako so kilogrami razporejeni-koliko je mišic in koliko je špeha. tega pa iz napisanega res ne morete vedeti. nihče mi ne bo govoril o podhranjenosti, če mi iz trebuha visi špeh, no.
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 18:11:52
|
|
|
|
G in T
|
163/50 bilo bi lepo
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 18:16:20
|
|
|
|
Dadi
|
161/50...hmmm, kje je že to...
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 18:16:50
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ja, po teh merilih sem tudi jaz podhranjena...pa dobro, a ve verjamete čisto vse kar vam rečejo/napišejo? punca bo zase verjetno že vedela, če je preveč suha ali pa preveč debela, ne? saj je niti ne poznate, niti je niste videli kako zgleda. itak da je še full odvisno od konstitucije, koliko so težke kosti, kako so kilogrami razporejeni-koliko je mišic in koliko je špeha. tega pa iz napisanega res ne morete vedeti. nihče mi ne bo govoril o podhranjenosti, če mi iz trebuha visi špeh, no. Jo poznam in videla, tak da lahk komentiram
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 18:29:04
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ja, po teh merilih sem tudi jaz podhranjena...pa dobro, a ve verjamete čisto vse kar vam rečejo/napišejo? punca bo zase verjetno že vedela, če je preveč suha ali pa preveč debela, ne? saj je niti ne poznate, niti je niste videli kako zgleda. itak da je še full odvisno od konstitucije, koliko so težke kosti, kako so kilogrami razporejeni-koliko je mišic in koliko je špeha. tega pa iz napisanega res ne morete vedeti. nihče mi ne bo govoril o podhranjenosti, če mi iz trebuha visi špeh, no. Jaz sem tudi podhranjena po ITMju sodec - ampak ce bi gledala po ITMju idealno tezo, tisto zame sigurno ne bi bila idealna teza. Ce bi imela 10 kg vec kot jih imam, bi bila za mojo konstitucijo debela. Trenutno jih imam za moje pojme idealno.
|
|
|
|
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 10.1.2009 22:20:35
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: bambina 167/49 zadovoljna UH, bambina brez zamere...ampak tole meji že na ker mam 10 cm manj, pa sem bila z istimi kilami prekleto suha tole pa je čist odvisno do konstitucije ker sama imam od 53 do 59 kg pri 178 cm pa sploh nisem tako prekleto suha joj, jana73, če pa ti nisi prekletpo suha, pol pa ne vem kdo je taprava suhlajd se oglaša daj ti meni raje na Skype kakšno slikico tamalega Mistra
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?