RE: j*e*b*e*m*t*i pa lastniki agresivnih psov (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


LoCa -> RE: j*e*b*e*m*t*i pa lastniki agresivnih psov (8.1.2009 18:25:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Obleka mi ne pove nič o človeku, mi pa povedo besede: mali psi so podgane, veliki pa so normalni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .



ah dej ne išči dlake v jajcu!!!! madona ste eni občutljivi!! če se hočeš it take igrce, se jih pejdi sama. pač mali psi so mali in osebno uporabljam marsikeri izraz za njih, psici od moje mame pravim kobila, pač, ker je tolk velika itd. zdej se pa pejdi cmerit al kaj? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
sploh pa nonsense...vsak pes je lahko agresiven, tudi tvoj. in tudi če je tvoj do zdej bil vedno prijazen, te lahko še vseeno en dan preseneti. če misliš, da tvoj (in vsi tisti, za katere lastniki glasno zatrjujejo, da so angelčk) nikoli nobenemu ne bi nil nrdu, pol bolj malo veš o psih, resno. pa ne vzet tega kot žalitev, ampak to je pa res nesmisel no.




LoCa -> RE: j*e*b*e*m*t*i pa lastniki agresivnih psov (8.1.2009 18:32:05)

aja, še to, da ne boš spet kake čudne rekla, točno vem kako je, če en **** pes tvojga in je tudi večji, je bil moj napaden in napol razkosan in samo velika sreča je bla, da je preživel.   in to ni bla edina nezgoda. tko da js zares RAZUMEM ta strah. 




Hope2 -> RE: j*e*b*e*m*t*i pa lastniki agresivnih psov (8.1.2009 19:07:40)

Si se pa zdaj razkqurčila bolj ko jaz včeraj, te kak žulj boli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Zbodla me je beseda normalen, če bi napisala podgane in kobile ali teleta, mi sploh ne bi v oči padlo, če pa napišeš podgane in normalni psi, pol pa izpade tako kot pač je, žal.

Mojmu psu in nobenmu psu ne zaupam, tega se v naši familiji zelo zavedamo, zato je pes vedno na povodcu, nikoli ga ne pustimo samega z otrokom niti za sekundo, niti z drugim psom ga ne puščamo samega, nič ne prepuščamo naklučju in se nikoli ne zanašamo na prijaznost. Nobenemu psu ni za zaupat, pa bi se tega mogli vsi zavedati, pa se nažalost ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]