Petra P. -> dolgi prehlad - gre na slabše... (12.4.2005 11:21:04)
|
Punce, hvala za nasvete. Po še eni neprespani noči smo šli v ponedeljek spet k zdravniku.In so mi spet rekli, da bo to trajalo 3-4 dni. A si lahko mislite, kako živčna sem bila, ko so mi to že tretjič rekli?Vsakič mi rečejo, da bo boljše čeztri-štiri dni. No, po 3-4 dneh je vedno šlo na slabše. In pri pediatru malega niso nikoli niti pošteno pregledali. A sem povedala, da sicer stanujeva v LJ in sva bila v MB na obisku? No, tu sva hodila k zdravniku. Zdaj, na zadnje mi je zdravnica rekla celo, da bo za malega najboljše, da greva domov v LJ, ker so malemu tam najbolj prijazne bakterije?!!? Pa sem rekla, da greva v Velenje, ker je babico v MB zgrabo križ in sva v napoto, tak da greva k drugi babici. In se je začela razburjati, da to pa res ne. Da v Velenje pa res ne - druge bakterije in bla, bla. No, sama z otrokom ne morem v LJ, ker imam tudi jaz vročino in ne zmorem vsega sama (ateka pa imava na mirovni misiji). Pa še trop nekih čudnih navodil sem dobila. Obupana sem klicala našo pediatrinjo v LJ. Poslušala je kaj vse se je zgodilo v MB in potem rekla, da LJ le ni toliko daleč od MB in naj nabašem otroka v avto in pripeljem k njej. Ni mogla verjet, da če stanje traja 12 dni in se slabša, ni noben naredo niti preiskav urina in krvi! Javim razplet, Petra
|
|
|
|