Pikapolonica_ -> RE: Varčevanje (7.1.2009 20:01:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ampak da se zgodi nekaj nepredvidljivega potem moraš kupiti če ni predrago naslednji mesec in zato nabaviti manj hrane pa ne plačat kake položnice. Aha, to pa je sparanje, sploh ce so poloznice voda, elektrika, ogrevanje,... Ne morem šparat drugače ker je komaj za sproti. Položnico pač preložim za naslednji mesec in s tem ne prišparam nič ampak gre denar za tisto stvar ki je res nujna. Sedaj sem pač probala z 2€ na dan pa srčno upam da mi to čimbolj uspe. Razen če se mi upi ne bodo prekmalu podrli. Korina, mi je težko,da berem to, ampak, si že poizkusila izboljšati vašo finančno situacijo? Mogoče na takšen način, da bi vsaj občasno popazila kakšnega otroka, ali pa da bi zvečer /dopoldne šla čistit kakšno stanovanje? Saj je samo 50-100€ več na mesec, ampak verjamem, da bi se ti poznalo in bi raje za tisti denar kupila nepredvidene stvari, položnice pa so vsak mesec plačane? Ti dam kar idejo - na RR vsak mesec nekaj mamic išče varstvo in če si doma, zakaj ne pokontaktiraš malo s temi uporabnicami?
|
|
|
|