|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRCIKE drugič, kdaj
7.1.2009 10:59:11   
Anonimen

Pozdravljene!

Sem drugič noseča in me zanima, kdaj ste začutile prve brcike pri drugem otroku?

Jaz sem pri prvi začutila pri 16 tednu. Zdaj imam 10 tednov pri drugem in imam občutek, kot da me neki brca v rebra (na rahlo). Ne vem če je to to, ker 10 tednov je res še prekmal za prve brcike. Ne vem, sploh kaj bi bilo to.

Hvala vam za vaše odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRCIKE drugič, kdaj
7.1.2009 11:02:13   
simonakr
Pri 10 tednih je absolutno premajhen da bi ti kaj lahko čutila še posebej v rebra. Predvidevam da imaš malo bolj živahno peristaltiko. Tako da še malo pa boš čutila brce.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 11:35:11   
loveforever
jaz sem noseča drugič in sem v 17 tednu pa čutim neko rahlo premikanje, vsekakor še niso brcike mislim pa da bom čez kakšna 2 tedna resno čutila. 10 tednov je pa vsekakor prekmau

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 13:26:23   
Anonimen

Hvala vama za vajine odgovore. Saj se mi je zdelo, da je to še prekmalu user posted image .

Lahko pa ostale vseeno napišete, kdaj ste začutile prve brcike pri prvem otroku in kdaj pri drugem?

Hvala!

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2009 14:22:21   
uršika***
v 20 tednu sem jih začutila-
ja, sigurno ni mogoče, da bi ga že čutila pod rebrami- ker maternica raste od spodaj navzgor- zdaj ti še niti do popka ne seže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?