Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 12:24:56
|
|
|
|
PiaM
|
Se pridružujem, ker imava popolnoma isti datum za :hudicek:. Še nekaj dooolgiih dni...;) Lep pozdrav:rozica:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 12:41:04
|
|
|
|
emaa
|
jaz jo Čakam 15.4. upam, da ne bo zamujala, da dobim termin za laparo, če zamudi, ma da ne pride, packa nesramna in da sem :nosecka:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 12:49:48
|
|
|
|
KMALU
|
Super, kar nekaj nas je.. Drzim pesti za vse vas, .. pa sporocite kaksen je rezultat.. :)
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:20:19
|
|
|
|
SašaR
|
Tud jaz je nečakam (priti bi že morala pred 4.dnevi, vendar jo do sedaj še ni, sem pa včeri naredila en bolj pocen test, pa je bil -.:zmeden: Upam da je ne bo, in da bo naslednji test, čez nekaj dni boljši. Držim pesti za vse vas, da bo čimprej :modri::roza:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:24:25
|
|
|
|
PiaM
|
SašaR, jaz najbolj zaupam Clearblu-ju.Držim pesti kot za vse ostale.:miska: Emamair, želim ti nikoli več ss!!:hudicek: Pa že ta mesec :nosecka: :rozica::sloncek::modri::roza::nosecka::pujs:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:45:54
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi jaz je ne cakam 15.04. (Ema, bova skupi po test letele ane:)-:)-:)-). Sem jaz hotla tole temo odpret, pa si jo ze ti KMALU :bravo:, ker mi je lazje, ce je skupaj NE cakamo:bravo::)-:bravo::)-. Upam, da ne pride, da bomo :(( od srece in ne zaradi :hudicek:.
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:45:56
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi jaz je ne cakam 15.04. (Ema, bova skupi po test letele ane:)-:)-:)-). Sem jaz hotla tole temo odpret, pa si jo ze ti KMALU :bravo:, ker mi je lazje, ce je skupaj NE cakamo:bravo::)-:bravo::)-. Upam, da ne pride, da bomo :(( od srece in ne zaradi :hudicek:.
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:48:54
|
|
|
|
KMALU
|
HOCEMO :modri::roza: HOCEMO :modri::roza: HOCEMO :roza::modri: :)-:)-:)- NOCEMO :hudicek: NOCEMO :hudicek: NOCEMO :hudicek: ...Mogoce nas bo bog uslisal, ce bomo bolj glasne.. :)-
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:55:27
|
|
|
|
Nyah*
|
Delmo zaplesat: huga, buga :sloncek: huga, buga :sloncek: :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 14:11:23
|
|
|
|
marjetica81
|
Jaz bi :hudicek: morala dobiti včeraj 9.4., pa je še danes ni. Upam, da te nesramnice sploh ne bo. Malo še hočem počakati s testom, čeprav me zelo firbec matra :)-:)-:)- No vam bom sporočila še ta teden ali sem :nosecka: ali nisem. Pozdrav vsem. Marjetica :rozica:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 14:26:23
|
|
|
|
lucika
|
13.4 je moj datum. kaj pa vem, pocutim se tak, kot pred vsako m. k****čevo. torej nic dobrega ne kaze to. ne vem al naj sploh kaj upam... malo še vedno. držim pesti za vse ostale
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 15:10:29
|
|
|
|
Anitka
|
Punce že stiskam pestke:miska::miska::miska::miska::miska: za vaše :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza: Upam, da jih bo čimveč! Anitka:pika:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 17:53:00
|
|
|
|
Zmajevka
|
Kmalu, jaz sem dva dni pred tabo, upam, da ne bo nic, ce pa ze bo, pa vsaj naj ne zamuja!!! :miska::miska::miska: Zmajevka
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 19:07:30
|
|
|
|
Sisy
|
Jaz jo čakam oz nečakam v sredo! Če misli prit bi pa srčno želela da res pride v sredo, ker če ne se mi cel sistem za laparo podre,kar pomeni, če bo zamujala, bom mogla datum za laparo prestavit...in potem bog ve kdaj bom dobila datum....:zmeden2:Tako da močno upam da bo točna! Razen če se zgodi čudež seveda;) Ema-si pozdravila Uršo? Še enkrat sori ker se ti nisem mogla pridržit,upam da se kmalu oddolžim ;) lp
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 19:14:23
|
|
|
|
cmokec
|
Očitno se napoveduje dežek nosečk :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Držim :miska::miska::miska: za vsako izmed vas :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 21:18:28
|
|
|
|
emaa
|
sem pozdravila Uršo, te pozdravlja nazaj Sisy
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 7:06:58
|
|
|
|
Ada
|
Jaz je ne čakam danes, ampak me že fino stiska.
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 7:11:43
|
|
|
|
Nyah*
|
Pri meni je se ni danes :bravo::bravo::bravo:, ampak me takoooo prsi bolijo, da sem prav tezko spala, z vsakim gibom , beznim dotikom me boliii:(. To najbrz pomeni, da prihaja :hudicek:, joooooj :((:((. No ja, dokler je ni, je se vedno upanje, ane punce:)-! Lep dan vsem, ki je ne cakate, vsem :nosecka: in ostalim sreckam:metulj:! Nyah
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:02:18
|
|
|
|
Sisy
|
jst sem jo pa že dobila...ampak NISEM :( ker tko vsaj moj datum za laparo drži! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:05:43
|
|
|
|
emaa
|
me veseli, zdaj pa da še jaz dobim, pa še kaj prej, da pridem na vrsto pred prazniki
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:46:26
|
|
|
|
Sisy
|
Ema držim :miska:....Če bova pa obe v maju bova pa skup jamrale.....:)-
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:55:35
|
|
|
|
buškica
|
Tud jest ne čakam te packe. Mogla bi pridet včeraj ampak danes je na bojišču še mirno. Sporočim kdaj pride hladan fronta(beri M). lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?