RE: joškarce ; ) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Raho -> RE: joškarce ; ) (22.1.2009 20:24:45)

www.lasenza.co.uk

Velikost: 80 ali 85 DD ali E

miškamaška -> RE: joškarce ; ) (11.2.2009 14:26:15)

La senza ima trgovino tudi na Rudniku v Supernovi. Tam se dobijo tudi moderne kopalke z večjimi košaricami. Pa modrčki so ful lepi.

crvicek -> RE: joškarce ; ) (24.2.2009 7:35:35)

Jaz imam 85/b in zadnje čase nosim samo Triumpf nedrčke. Prej sem nosila Beti, čisto enostavne modele z trdimi košaricami, ampak me je motilo, ker so bile košarice zelo odprte. Potem pa sem si kupila Triumpf in sicer shine flowers in sem izredno zadovoljna, ker so košarice bolj zaprte tako da lepo sedejo v košarico in naredi zelo lepo obliko prsi. Mi je pa moj za valentinovo kupil model Cool curves in je tudi super. 

Anonimen -> RE: joškarce ; ) (6.3.2009 23:15:01)

IZVIRNO SPOROČILO:  Otika
Jaz nosim skoraj samo Triomph-ove modrce (85E) ... samo mi gre včasih na živce, ker kosti spredaj (tam kjer obe skup prideta) tako visoko pridejo, da imam potem vse majčke počohane na sredi med joškama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Liscini modeli mi pa ne pašejo.

Ha ... zdaj vem v čem je problem one kosti na sredi ... očitno sem na žalost vedno kupovala v trgovinah kjer prodajalke nimajo blage veze, saj so mi vedno uturile preplitvo košarico ... no danes sem bila v BTCju v hali A v trgovini Felina, ki je specializirana z velike joške (imajo do košare H). Imajo ful lušne modrčke in prodajalka je maksimalno prijazna. No in pridem not in rečem da bi nekaj v velikosti 85E, mi prinese, pomerim, ona pogleda in reče 'ja tole je pa čist premalo' [sm=zmeden.gif]... mi prinese F košaro [sm=smiley13.gif] ... isto ... G košaro [sm=smiley19.gif]... isto  ... no H košara mi je bila pa končno prav in mi je ful dobro naredila in zdaj končno vem, kako je če imaš modrc, ki ti je povsem prav! [sm=smiley36.gif] Stal je pa nekaj čez 50€, kar se mi zdi tut kar zmerna cena.
Tak da punce, mislim da s svojimi 85H zmagam med joškaricami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Tragikomično, res ... a ima katera okol 3000€ viška?

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]