za mammy26 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pikka -> za mammy26 (10.4.2005 11:05:42)

Prosim te, če mi poveš, katera G je tebi delala 3d ultrazvok. Pravijo, da je hči v tem boljša kot mama, pa me zanima, kaj ti meniš o tem.

Hvala.

mammy26 -> za mammy26 (10.4.2005 11:17:12)

3d mi je delala v SG, mislim da se piše dr. Georgij. Saj je edina v Sg, ki dela skupaj s hčero in ki dela 3d UZ.
Kar se tehnologije tiče, hči vsekakor prekaša mamo. Medtem ko pri proučevanju samega ploda, pa je še vedno mama tista, ki je ginekologinja. Se mi pa zdi, da je včasih malo pozabljiva, da ne ve kaj je že pregledala in kaj ne. Pa v kolikor ne želiš vedeti spola, potem ti kaj dosti ne koristi, ker ti ga pove v vsakem primeru oz. je to prvo kar naredi, ko se ves postopek začne.

Seveda pa je to samo moje mnenje. Jaz sem bila zadovoljna, saj sem zvedela tisto kar sem pač želela.

Lepo nedeljo še naprej. :sloncek:

Amoss -> za mammy26 (10.4.2005 12:02:36)

Kaj ta 3d Uz je potrebno plačati?
Jaz bi šla in sem v 33 tednu, kaj je že prpozo?Kaj se moreš prej noročit in kaj rabiš napotnico???
Prosim za odgovor,..

mammy26 -> za mammy26 (10.4.2005 16:29:02)

meni je takrat rekla, da ni važno kdaj prideš, medtem ko sama sem bila v 26t, ko sem jo obiskala in se seveda predhodno naročila, da ne čakaš v vrsti, saj te uz opravlja po zaključeni redni ginekološki ambulanti - torej po 16 h. Plačati je potrebno 10 tisočakov. Ampak je vredno.

Štorklja d.o.o.
dr. Marija Predič Georgiev
Partizanska pot 16
2380 Slovenj Gradec
tel. št. 02 882 96 12

pokliči in boš videla ali še lahko ali ne. Sama sem prav tako v 33t in vem da je sedaj otroček že precej velik.

Pri slikanju je dobro da je miren, če želiš imeti potem lepe slikice.

Lp, :nosecka: in :duda:

Amoss -> za mammy26 (10.4.2005 17:24:58)

Hvala lepa.Bomkr jutri pokilicala

Stran: [1]