temenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

simonetta -> temenčka (10.4.2005 10:30:05)

Se mi zdi, da jih ima naš mali čezdali več.Vsak dan mu jih mažem z oljčkam in počešem z gostim glavničkom, ampak se mi zdi, da ni nič boljše:((Kaj mi lahko še svetujete:zmeden:
LP:sloncek:

total -> temenčka (10.4.2005 10:33:38)

Joj ne vem,stem nismo imeli sploh težav,po mojem bo samo minilo.

Lp:rozica:

piščanc -> temenčka (10.4.2005 10:37:30)

češi ga, kolikor je pač potrebno, da se ne naredi čelada, minilo bo pa samo, ko se bo koža na lasišču obnovila

jaz ga raje namažem z mastno kremo, samo toliko da ni tako trdo, pa se sam zdrgne ob pleničke

Kadija -> temenčka (10.4.2005 11:14:54)

Do prvega kopanja jih tudi pri nama ni bilo, potem se je pa začelo veselo luščenje.Po nasvetu patronažne, sem ji mazala z oljem, pustila čez noč, le bombažno kapico sem ji nadela, da ni bilo vse mastno.Zjutraj pa lepo prečesala, da so odstopile.Zvečer sva pa umile.To pa je trajalo skoraj do enega leta.No, vedno manj in manj.:bravo:Svetujem ti, da bodi potrpežljiva, nič ne delaj na silo, bo že minilo.Drži pa laske vedno čiste in jih redno češi.Čez čas boš že po občutku vedela kako in kdaj.:bravo::muca:

alisson -> temenčka (10.4.2005 12:20:54)

Mogoče pa niso temenca pri našem :duda:je bilo enako pol pa sem pri pediatru dobila ELOCOM dermalna rastopina.Pojdi k pediatru in vprašaj.lep pozdrav:)-tvojemu:duda:pa čim hitrejše okrevanje.

ZARA -> temenčka (10.4.2005 12:22:37)

...baje zelo pomaga maslo!

Urška* -> temenčka (10.4.2005 21:28:55)

Isto kot nina!!!

lp:)

pikala -> temenčka (10.4.2005 21:58:12)

Nam ni v celoti pomagalo nobeno mazanje z oljem in česanje, nakar nam je dermatologinja (k njej smo šli iz drugih razlogov) svetovala, naj ga čez noč kar dobro namažemo z navadnim hladilnim mazilom iz lekarne, damo gor kapico in zjutraj glavico umijemo. Od takrat temenc skorajda nima več!

Nika27 -> temenčka (13.4.2005 16:57:47)

Meni je patornažna za česanje svetovala zobno ščetko, bolj mehko seveda. Pa je res boljš kot vsak glavniček!

Stran: [1]