|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdrav vsem Dolenjkam
10.4.2005 10:26:42   
alisson
Zanima me koliko nas je iz Dolenjske?Kdaj ste rodile?Iz katerega okoliša Dolenjske prihajate?Kako je ime vašemu:duda:?Koliko časa ste že aktivne na Ringa Raja?Jast sem iz Trebnjega.Rodila sem 4.9.2004.Moji hčerki je ime Alisa.Na ringa-raja sem cirka 2meseca.Lep pozdrav vsem Dolenjkam:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdrav vsem Dolenjkam
10.4.2005 10:41:50   
mateja5
Ojla!
Sem iz Krmelja. Rodila sem novembra 2004 - Nejc, imam pa še enega sina - september 2001 - Žan. Ringarajo spremljam že kar nekaj časa ker je super :bravo:. Lepo se imejte.:sloncek:

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdrav vsem Dolenjkam
10.4.2005 14:25:01   
Nikica
Čeprav zdaj živim v LJ, se še vedno štejem za Dolenjko:), ker sem celo otroštvo preživela v Novem mestu in Trebnju. Seveda pa vsak teden tudi redno hodimo na obisk na Dolenjsko, ker brez babice in dedka enostavno ne moremo. :)Rodila sem sina:)- 19.11. 2004, moj cukerček pa se imenuje Kevin. Ringaraja spremljam že od začetka nosečnosti. Pošiljam poljubčke vašim biserčkom.:)-

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdrav vsem Dolenjkam
10.4.2005 14:51:03   
nita

:angel: - Nova vas pri Mokricah

:angel: - 4.2.2005 hčerkica Ela

:angel: - na RR nekje od junija 2004

L.P. Anita

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pozdrav vsem Dolenjkam
10.4.2005 15:25:55   
Anonimen
:rozica: Iz Ribnice

:rozica: Rodila 2.6.2004 v Postojni sinčka Filipa

:rozica: na RR kakšni 2 leti, aktivno pol leta.

(odgovor članu alisson)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pozdrav vsem Dolenjkam
10.4.2005 20:27:15   
NATAŠA11
Sem iz Novega mesta, prvič sem rodila 26.10.2002, drugič pa 14.1.2005, obakrat dečka. RR spremljam približno pol leta, včasih tudi kaj napišem.:bravo:
Mi je pa tukaj z vami fajn in zanimivo!:sloncek:

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pozdrav vsem Dolenjkam
11.4.2005 3:56:30   
ditka
Kristina,a si prou iz Ribnce al iz njene okolice?Jest sem namreč tut Ribnčanka,sam sem zadnjih par let uvožena u Zasavje beri Hrastnik.Aja ,rodila pa sem 16.9.2004 u Trbovljah(GLORIO).Se pa še vedno štejem za dolenjko,pa čeprov so mi tut tle že dal vizo:)-:)-:)-

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?