|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi 36. teden
10.4.2005 9:44:15   
Maja Z
ojla
moja :roza: se mi zdi, da ne brca več tok kot je:zmeden:..Sicer še vedno naštejem tistih potrebnih 10 gibov na dan (sicer kasneje kot pred tem), ampak to niso taki gibi k so bili...zdej premika samo nogice, včasih pa me butne v mehur (predvidevam da z roko).Še nekaj dni nazaj pa se je cela premikala. Vem, da ji počasi zmanjkuje prostora, ampak kljub temu se mora premikat. A je katera doživela enako?
Drugače se ne počutim nič slabo al karkoli, tut bolečin nimam. Samo zdi se mi, da je sedaj večja zaspanka. Kok pa kej ta čas prespijo naši :duda:?

LP Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Gibi 36. teden
10.4.2005 9:56:00   
Gina
Spomnim se, da je moj prvi otrok ravno tako proti koncu veliko manj gibal, oz. sem ga mnogo manj čutila. Mislim, da je imel zelo malo prostora. Sem prav s strahom štela, ali se bo 10x premaknil ali ne.

Za razliko od zadnjega, ki se je ves čas premetaval in butal, da me je prav fino bolelo. Ampak on je imel ogromno prostora, ker sem imela nenormalno veliko plodovnice.

Tako da, če ga čutiš vsaj 10x, potem ne bi smelo biti nič narobe. Če te pa skrbi, pa se pojdi pokazat.

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Gibi 36. teden
10.4.2005 10:32:27   
total
Tudi moj pikec je proti koncu vse manj brcal,tud mene je skrbelo in sem skoz klicala svojo gin. in me je mirila,da je to čist normalno proti koncu se pač umirijo:)

Lp:rozica:

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Gibi 36. teden
10.4.2005 10:35:37   
lutka
Normalno je da se pred koncem nosečnost gibi :duda:umirijo.
Meni je rekla moja G.da je to znak da se otrok propravlja na porod;)

lp:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Gibi 36. teden
10.4.2005 10:50:04   
Maja Z
Hvala za odgovore. Ampak ne morem si kej, da me ne bi skrbelo, ker se vedno spomnim na tejo (k ma Maja), k se je on tudi umiril, ampak iz drugih razlogov:zmeden:.
Sej bom budno spremljala te gibe,drugače zatežim G.

Lp Maja

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Gibi 36. teden
10.4.2005 10:51:37   
Spicy Black
Ojla,
meni je G rekel naj štejem gibe, ki jih mora biti vsaj 10. Vendar se naš :duda: toliko premika, da mi zaenkrat to še ni potrebno. Opažam pa, da je bolj dejaven takoj zjutraj in proti večeru. Vmes pa morebiti spi :) ali pa jaz nisem toliko pozorna. Kadar pa se premakne pa zna biti dokaj boleče.
Če nisi sigurna se kaj pojdi brez skrbi pokazat boš vsaj pomirjena :).

Lp

Nina99

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Gibi 36. teden
10.4.2005 11:28:46   
Pia73
Jaz sem pvič na koncu tudi včasih komaj naštela 10 gibov, pa je bilo vse v najlepšem redu.

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Gibi 36. teden
10.4.2005 14:21:39   
Anonimen
Jaz se pa še spomnim, da je bilo gibov toliko(krat), kolikorkrat je naša kuža zalajala. In to se je pač čez dan zgodilo več kot 10-krat. Če se ne bi, pa nimam pojma. Je bil bolj zaspanec, nikoli pa nisem čutila, da bi se premikal cel. Samo sunki rokic ali nogic. Dokler našteješ 10 gibov, po moje ni panike.

(odgovor članu Maja Z)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Gibi 36. teden
10.4.2005 19:20:02   
SU
Tudi pri meni je že kar nekaj časa enako. Včasih komaj, komaj naštejem tistih 10 gibov. Pa tudi drugače se premika otroček. Ali pa se zgodi, da jih do 19h naštejem komaj 7, potem pa po 20h "oživi" in miga 3 ure skupaj:). Zaenkrat je še vse okej-vsaj tako pravijo na pregledih... Bo že bolj "nočna ptička"!:)- LP, Saša

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?