|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 9:10:01   
mateja 26
Najprej vsem skupaj en lep,pa čeprav deževen dan.

Mene pa zanima,kako ste kaj :nosecka:občutljive.A se tudi vam dogaja,da vas vsaka malenkost spravi s tira in v jok?:zmeden:
Moj se je zdajle samo usedel za računalnik in seveda jaz v jok,ker naj bi spet cel dan previsel za računalnikom(za službo),pa še NEDELJA je.Jaz pa na nedelje še posebaj "pikiram".Saj hočem,da je z nama s tamalo,ne pa da dela:((.
Joj,sama sebi grem na živce.Sem zatežila ,a ne?

Upam,da bo po porodu bolje.Komaj čakam.

Lp,Mateja
:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 9:52:15   
Gina
Ja seveda je to normalno. Meni si v nos. samo prst pokazal, pa sem jokala, ali se smejala. Kar iz ene skrajnosti v drugo. Hvala bogu, da to mine.:):)

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 10:22:42   
urši77
Samo ne mi omenjat te občutljivost-sem včasih tako jezna sama nase, a kaj ko si ne morem pomagat.
Zadnjič sem bla sama sebi smešna, ker sem razbila krožnik in začela jokat....mislm...pa bog ne daj da mi kdo z napačnim tonom kaj reče-pol je šele veselica... a najhuje je da si ne morem pomagat, pa točno vem da vse skupaj sploh ni nič takega.

Se tolažim da bo slej ko prej minilo:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 10:30:20   
Amoss
Jaz sem pa se ravnokar zjokala, ker je moj :love: pozabil očistit sesalec, pa ne morem sesat, tak pa sem zdaj prišla na forumin sem zasledila to temo in se nasmejala.
Komaj čakam da je konec pa moj :love: tudi, ker verjamem da mu s tem nihanjem razpoloženj pošteno načenjam živce:)-
Sicer pa naj še on malo trpi zakaj bi mogla samo jaz, on je glih tolko kriv da bomo imeli :duda: kot jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 10:55:23   
Spicy Black
Tudi jaz sem zelo :(( v nosečnosti. Kar naprej mislim, da me nihče ne mara, da ne skbijo zame itd. :)-, pa veš da ni tako...vsi z menoj zato ravnajo kot v rokavičkah, me tolažijo :)-..ko bo teh razpoloženjskih nihanj konec si bodo vsi oddahnili zagotovo :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 12:03:57   
Amoss
Sej veš potem pa bo nekdo drug skoz jokal:duda:, tak da nebo dosti počitka:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 15:17:35   
NENAJANI
Jap, po mojem normalno!!!!!:zmeden2:
Jaz zadnja dva tedna vsak dan :((:((:((:((:(( in to zaradi brezveznih stvari, katerim se potem smejem!!!!!!:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?