Nedeljska maša.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Bety -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 8:34:52)

Dobro jutro....

Ne morem verjeti, kako je ta RR postal tih... sozdaj gor ženske ki imajo ekran samo v službi..menda...

Jaz pa, kot vsako jutro....skuhala sem si :kava: in uživam zraven ekrana...:love:...

KJe so nosecke??? Nove, stare...Nena...

Ne bom se sama s seboj menla...

:rozica:

Udb -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 8:53:20)

Bety - jaz se ravno odpravljam k maši (oz. na vaje zbora pred mašo ;) ).

Kako si ti? Tale dež....zoprno!

Jaz sem v 9nebesa, ker sem včeraj videla svojo :duda: na nuhalni!! Najpomembnejše - vse je perfektno!!!

Bety -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 9:12:17)

:bravo::bravo::bravo: za tvojo :duda: ....

Jaz sem preveč OK....M bi že zdavnaj mogla biti pri meni, pa še nič...nič izcedka, nič bolečin, odlično razpoloženje...skratka, vse dobro, samo brez M....

Tako dobro, srečno, zadovoljno...sem se počutila včeraj zjutraj, ko sem šla ven iz trgovine (pa obupni dež je padal...), da sem se dobesedno ustavila pred avtom in razmišljala, da se jaz tako dobro nisem počutila že odkar sem začela delati na pikici :zmeden: ...zakaj je vse to tako...pa še moj je komentiral, da sem naenkrat postala izredno lepa v obraz...in to sem tudi jaz opazila...

Veš....prav nič mi ni jasno...in nočem nič razmišljati...ker je vse odveč...mogoče me pa podzavestno veseli misel, da zamujanje M lahko pomeni tudi nosečnost...mogoče...samo takega optimizma, pa že dolgo nisem imela....

No....vse je pred nami...

Nyah* -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 9:22:49)

Jutro:zaspan::zaspan::zaspan:

Bety, kako lepo optimisticno si razpolozena:bravo::bravo::bravo:, sem kar trikrat tvoj post prebrala, da se se nasmehnila;).

Srcno upam, da si srecka :nosecka:, veseli pa me, da nisi tako obremenjena s tem, da pac samo upas, da si....
KOliko casa pa ze poskusata:zmeden:

hej udb, kako kaj trebuscek9nebesa Me veseli, da je :duda: vredu:bravo::bravo:

Bety -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 9:40:16)

Jah...recimo eno leto se trudim in v tem času potrjenih kar nekaj ss....tri...

Vsak mesec me je od O naprej vse bolelo...take bolečine čudne, včasih zeeeeelo močne....enkrat sem celo šla zdravnici, da mi je vse možne izvide pogledala in vedno je razultat, da sem odličnega zdravja....tako trdi tudi G...celo ščitnico sem kontrolirala zaradi pogostih ss...in vse je OK...

Vsakič se je ss začel z mrzlico...ne bom pogrevala sominov...

Razmišljam, da mi je mogoče ta prometrijum pomagal, saj sem ga pila prvič ta mesec od 22. dne do 28. dne ciklusa...prsa imam boleča samo ko se stuširam in jih pomasiram...drugače nič posebnega...

Ni važno....HVALA BOGU, DA SE VSAJ ENKRAT DOBRO POČUTIM, ker mi je bilo že preveč teh bolečin... Pušenjaku sem tudi pisala, pa pravi, da to ni nič posebnega...seveda...saj moške nič ne boli...

Ne znam vam razložit tega....kot, da bi največje breme, težko 2t, kar izginilo...in si govorim, da moram uživati, ker se ne ve, kdaj bo zopet začelo bolet...:sloncek::sloncek::sloncek:

Nyah* -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 9:44:52)

Prav lepo te je brat, tako veselo razpolozeno:bravo::bravo::bravo:, fajn je, da glede na bridke izkusnje:(( nisi obupala, tako, da je se vse pred tabo!

Pusti casu cas, ce si :nosecka:, bos to itak kmalui vedela9nebesa:nosecka::bravo:, ce ne, pa kot pravis, bo ze.
Glede bolecin, res je cudno, mene je vsak mesec vse tako bolelo, da se bila prepricana, da sem :nosecka: in potem, ko pride :hudicek:, seveda takoj v :((:((.

Ta mesec sva pa rekla, da se ne bova obremenjevala s tem, :sloncek::sloncek: takrat, ko tako cutiva, brez racunanja kdaj je O. In je bolje, ce nic , nisem zivcna razvalina, 15.4. naj bi bila :hudicek:, ce bo, pac bom, bom sicer zalostna, a bo pac drugic ratalo. Ce pa ne bo in nama je ratalo, se mi bo pa itak utrgalo od veselja:)-:bravo::)-:bravo:.

Lepo nedeljo:rozica:

Nyah:metulj:

mujcek -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 9:51:05)

Dobro jutro pupike!

Jaz sem pa danes mašo skoraj prespala; pa še dež, potem pa bi kar v najraje v postelji ostala 9nebesa

Kako lepo je prebrati vaše pozitivne občutke; res upam Bety in Nyah, da tokrat uspe in to do konca :angel:

Potem bi se skupaj mučile v decembru? :zmeden2:

Skye -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 11:03:20)

Uh, uspelo mi je priti mal na net:bravo::bravo:

Srečke :nosecka: kako ste kaj? Upam, da čudovito....in da so vaši podnajemniki pridni in vas ne jezijo:)

:rozica::rozica::rozica:
za vas:)

Za vse ki pa je ne čakate v prihodnjih dnevih pa močno :miska::miska::miska::miska: pestke, da je tud ne boste dočakale in da bo december mesec otrok:)

:pujs::angel::pujs::angel::pujs::angel:
za vas:)

Tako jaz se poslavljam od vas za 14 dni.....grem v Valdoltro, da me mal pretegnejo in poklamfajo in upam, da ko se vrnem da bo polno novih srečk :nosecka::bravo::bravo::bravo: z Astro na čelu:)

:rozica:Pogrešala :rozica:vas :rozica:bo :rozica:vaša
Skye:rozica:

Maša26 -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 11:03:45)

Hoj punce,

no nedeljska maša mi je zadnja leta prišla iz navade :ups:, sicer pa precej prosim :angel::angel::angel: za eno stvar ;)

Bety, tole vse skupaj se pa spodbudno sliši. Pravijo, da se nekaterim že zelo zgodaj hormonske spremembe v 9nebesa:nosecka:9nebesa kažejo na obrazu :miska::miska: Kdaj boš delala test?

Nyah, :bravo::bravo::bravo: za takšno razmišljanje!

Udb, lepo poj ;)

Mujcek, ali si že dojela svojo srečo ;):bravo:;):bravo:;)

Za Anitko: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:! Srečno jutri in v torek!! S tabo bomo kot :angel:, polni pozitivne energije :)-:)-

Še o meni: nekako naj bi se bližala O, in mislim, da bi morala ves čas :sloncek::sloncek:. Z mislijo, da klomifen pa že morava izkoristiti ;) No, v realnosti ni ravno preveč :sloncek::sloncek: :ups:.

Vsem želim prijetno nedeljo (če že ne sončno in toplo) :rozica::rozica:

mujcek -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 11:34:50)

Skye potem pa lepo potovanje, da boš nazaj prišla poklamfana in pripravljena na nove boje :)

Maša26 ti pa se ne sekiraj zaradi klomifena, če je usojeno se bo že prijelo; tudi jaz zadnji mesec nisem razmišljala o tistih dnevih in sva pač ko nama je pasalo; in potem doživiš šok :)

Situacije res še nisem dojela; le ko me grabi lakota, žeja in :zaspan:; pa občasno kakšna slabost, se spomnim, da malo pikico in takoj sem boljše volje :metulj:

PiaM -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 11:38:42)

Punce, lep dan.:)
Mujcek, želim ti čimboljše počutje v :nosecka:, pri meni je bilo prve 4 mesece groza:zmeden:, pa je tudi to minilo.
Lep pozdrav:rozica:

aljča -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 11:46:26)

Dan!
Jaz sem mašo prespala.:kava:pijem šele zdajle.Sploh ne vem kaj mi je.Po tej:hudicek:sem čudnega počutja.Bety držim pesti zate,da bo:modri::roza:.
Mi ta mesec počivamo.Morala bi imeti zadnji IUI pa so mi peti dan :hudicek:povedali na UZ, da je moj folikel prevelik in da je že odšel svojo pot.Sedaj sploh ne vem kdaj bo o.Pa tud se ne obremenjujem,:sloncek::sloncek::sloncek:takrat ko nama zapaše.To je pa skor vsak dan.Bomo videli kaj bo v začetku maja.Če ne bo nič gremo pa še na zadnji IUI, če še to ne bo je pa že pred vrati IVF.Tako hitro so mi pretekli ti meseci, da ne morem verjeti.
V glavnem Bety z nislimi sem pri tebi in vso srečo:miska::miska::zajcek::zajcek::rozica::rozica::angel
::angel::duda::duda::nosecka::nosecka:.
A je mogoče katera na forumu, ki je imela tud v ciklusu tako, da ji je peti dan folikel prehiteval in je bil že prevelik, da bi začela z komiflen terapijo.?
L.pozdrav vsem
Alja:metulj::metulj::metulj:

Anitka -> Nedeljska maša.... (10.4.2005 15:20:50)

Hoj!

Tudi mi smo jo prespali - nedeljsko mašo. Sem šla včeraj malce žurat in se sprostit, ker še samo mislim na jutrišnji odhod v bolnico. Pa še policaji so me ustavli in mi dali pihati :)-:)-:)-:)-:)- So imeli spet neko akcijo, sicer pa kdaj je pa v Prekmurju nimajo :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Maša 26 hvala za :miska::miska: Jaz pa tebi želim, da boš v tem ciklusu končno zagledala zasluženi :modri::roza:

Pa Bety tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, pa za našo Astro (bodočo Bibo77) :miska::miska::miska::miska: Pa seveda tudi za vse ostale.

Skye lepo se imej.

Pa pa,

Anitka

Stran: [1]