Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tretja nosečnost in službene obveznosti 6.1.2009 19:34:48
|
|
|
|
Jenn73
|
Sem mamica 2,5 letne deklice in 4,5 letnega fantka ter v 16. tednu tretje nosečnosti. Na žalost me še vedno muči slabost, zjutraj, pa potem še zvečer, tako da sem od tega že kar pošteno utrujena . Poleg tega pa mi v službi vedno znova nalagajo nove obveznosti, za katere se mi zdi, da mi pa res že zmanjkuje energije. Do sedaj v tej nosečnosti še nisem bila na bolniški, pa tudi vnaprej bi še rada opravljala svoje delo, ki me sicer veseli, le želim si, da mi ne bi nalagali toliko dodatnih obveznosti, pa ne vem, kako naj nadrejenim to povem, saj sem do sedaj še vedno opravila vsako odrejeno delo. Imate kak nasvet, da ne bom izpadla, kot da se izmikam obveznostim? Hvala za nasvete. Jenn 73
|
|
|
|
RE: tretja nosečnost in službene obveznosti 6.1.2009 19:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bi se probala pogovorit in mu povedala preprosto tako kot nam da se ne izogibaš samo da bi prosila za manj dela ker si pač noseča in te mučijo tudi slabosti s tem pa je pogojena tvoja utrujenost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?