Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 6.1.2009 13:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nasla.
|
|
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 6.1.2009 15:31:32
|
|
|
|
2 Sraki
|
Obkladke okoli trupa, mlačne in menjavanje dokler vročina ne pade. Temperatura obkladkov lahko postopoma hladiš, gor pa jih imaš toliko časa dokler ne postanejo topli.
|
|
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 6.1.2009 15:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
nikol se ne daje obkladkov na glavo, bohnedaj
|
|
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 6.1.2009 15:42:40
|
|
|
|
rija
|
skamp, voltaren rabi včasih tudi 45 minut da prime
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 6.1.2009 15:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
cez dve uri ji je padla na 38,8.
|
|
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 7.1.2009 11:24:22
|
|
|
|
Kranjcanka
|
koliko je stara? mogoce je doza premila. lp
|
|
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 8.1.2009 17:16:26
|
|
|
|
Lidy
|
v toplo voda daš kis, namočiš rjuho in jo zaviješ vanjo...zaradi vročine se rjuha kar sama suši...vročina hitro pade ali v nogavice daš narezan na kolobarje surov krompir in na nogice
|
|
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 22.1.2009 8:36:53
|
|
|
|
rainbow
|
joj, pr nas je tudi visoka vročina. Sem prosila zdravnico, da mi da kaj bolj močnega, ker ji Calpol ni prijel, pa mi je dala Voltaren svečke, tudi rabijo več kot pol ure. Kaj katera mogoče ve, če je nevarno, ko otroka trese? Moja pravi, da jo srček boli in treslo jo je, dokler ji vročina ni narasla na čez 39
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 22.1.2009 9:24:19
|
|
|
|
rainbow
|
Aha, sem preletela knjigo, zelo v redu
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 23.1.2009 20:04:37
|
|
|
|
dream3
|
Ko je bila naša ta srednja stara 1,5 leta je tudi dobila Voltaren in po njem se je zelo tresla, ker me je zagrabila panika sem jo hitro odpeljala k dežurnemu zdravniku. Tam sem dobila napotnico za v bolnico, če se tresenje ne bi končalo v eni uri. Hvala Bogu, je minilo v pol ure. To je naša izkušnja z Voltarem.
|
|
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 23.1.2009 20:29:32
|
|
|
|
rainbow
|
Daj mir, grozno. Ne, moja se ne trese po Voltarenu, ampak ko ji temperatura narašča. danes se je to zgodilo samo dvakrat (proti včeraj manj), ampak jutri grem pa definitivno nazaj, pač k dežurnemu.
|
|
RE: Zbijanje temperature??? 26.1.2009 22:18:49
|
|
|
|
CLAUDY11
|
pri mojem sinu se je naredilo da je pri 37 ,5 ratal moder in se je cel tresel ptem pa v 10 minutah na 40 !!! voltaren dostkrat ni pomagal tako da sem ga pogostokrat mogla skopat !!! daš ga v tako toplo vodo kolikor ma vročine in ga oglajaš da pride na 37!! groozno se sliši sam če druga ne pomaga je to edini izhod!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?