|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel...
27.1.2009 16:19:03   
lunica12
No evo moja spi,tasca je tudi sla domov tk da zdaj sem pa spet sama,samo pocasi bo tk moj prisu iz sluzbe.

Acitak ja sej po mojem me zato boli ko sede dojim pa nic cez dan ne pocivam..Ma sem smotana.Js sam upam da ne bo kaj narobe,ker sem taka da takoj na najsalbe pomislim..Oh tvoj je pa res priden glede spanja..Kok ti je fajn ko bi bla vsaj moja pol tok kot tvoj.

No potem pa vidim da bi blo fajn nabavit ta lezalnik...Kaksne so pa kaj cene?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.1.2009 18:40:21   
acitak
lunica...od 30 eur naprej so, js sem ga hotla met sam zato da ne bo skos po rokah in da ce kaj delam da je z mano in ga imam na oceh...

ej ce se fajn pocutis pol tk ni panike, sj sem js tud skos na nogah ampak ne dvigujem pa nc tezkega in pa ne sesam in ne brisem po tleh...mam zato druge...se kak teden se pustim razvajat...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.1.2009 20:54:12   
Toja22
Lunica: midva sva kupla ležalnik v dipotu, ko so meli lih neko akcijo za 20 eur. Pa nam je tudi za tolk mal dinarčkov ogromno služil user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.1.2009 21:39:27   
acitak
točno toja22, na dipota sem pozabla, imajo kr neki fajn stvari za user posted image  pa poceni

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.1.2009 22:48:09   
sonček08
čer...mamica odpraznovala svoj rojstni dan, njena fanta že oba sladko spita,js pa malo v tišini čekiram RR.
Acitak, mi mamo en ležalnik...sicer je moder ampak ti ga lahko posodim ali prodam za 15 EUR. mi smo ga zelo malo uporabljali...mislim pa da ga tud ne bomo več potrebovali. tk da če želiš,povej...
zdj pa grem ajat, k sm mal prevč vinčeka spilauser posted image pa sj je zdrav-za kriuser posted image

razveseljujeta me dva mala nadobudneža,Amadej in Glorija:*

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.1.2009 9:46:23   
acitak
jutro punce...
sonček08....ja vse najboljše z zamudo...nč nisi rekla da praznuješ...
js mam ležalnik,glih sem ga v nedeljo dobila, si mogoče na Lunico12 mislila...
itak ti ni za zamerit ker si mal preveč vinčeka spila...he heuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček08)
Neposredna povezava do sporočila: 56
28.1.2009 11:50:00   
lunica12
Dan...user posted image

Kako smo?No evo moja je spala sam cujem da se pocasi prebuja..Smo pa meli danes prvo kopanje in je bla cisto tiho se ni nic jokalauser posted image Pridna je bla...Zdj je pa sveza..Pa za vikend ce ne bo pihalo pa to lahko ze gremo ven,tk da upam da bo kolker tok lepo vreme.

Ja soncek vse najbolse ceprav z zamudo...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.1.2009 18:29:23   
sonček08
Hvala za voščilo Acitak in Lunica12...ja ravno nisem razglašala da mam rojstni dan...blo pa je fajn jauser posted image
ja, acitak najbrž je bil vinček kriv in je moja glavca misnla na lunico12 kar se tiče ležalnika. tak da, lunica12 če potrebuješ ležlnik,ki je sicer modre barve-lahk ti pošljem fotko- mi sporoči!

razveseljujeta me dva mala nadobudneža,Amadej in Glorija:*

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.1.2009 20:00:09   
acitak
sonček08...ni panike, ti ni za zamerit...

mi smo se tud danes prvic kopali, je bil tk priden, najprej mu ni blo nc jasno pol je pa fulll uzivu...zdj je tak dišečko

(odgovor članu sonček08)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.1.2009 20:07:45   
lunica12
Soncek08 ce se odlocim ti javim...

Acitak a ti je dala babica kej oljne kopeli v vodo?men jo je dala...Joj je moja bla tk tiho pa tk zacudeno gledala ko ji ni bilo nic jasno.user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 60
29.1.2009 13:29:26   
acitak
lunica...nč mi ni dala v vodo...bom js to prakticiala pol z bubchen first cez kak teden dva...zdj sam milo pa voda...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 61
30.1.2009 11:10:03   
lunica12
no komen je vzela kr od bubchena ko sem mela testercek pa dala noter...a naslednic bos pa ti kopala pa te bo ona gledala?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.1.2009 21:06:57   
acitak
ja naj bi me gledala,sj men ni panike, sam js ga bom jutr ze sama kopala sem se odlocla da bo spal ker grem pol na zurrrrrrr...sj ne srecanje imamo osnovne sole pa grem ko zaspi ma pogledat pol zvecer...jej

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 63
2.2.2009 21:12:21   
Nejka23
Ojla punce!!!
Najprej vsem skupaj čestitke, tiste ki ste dobile pred kratkim svoje soncke....user posted image
Upam, da ste se že navadili na nov ritem in da ni prehudo...Saj se navadiš in potem ko prespijo celo noč,pravzaprav ugotovič,da si se bolj zmatran, hahaha, kot če vstajaš...
Ko bo lepše,suho vreme, pa se lahko dobimo na kakšnem sprehodu okoli jezera,kjer je dovolj prostora ya veliiiiko vozičkov...
Ali pa se dobimo na sladoledu,ko bo že ZARES toplo...
Pozdravčki!!!
Nejka

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 64
3.2.2009 10:23:53   
lunica12
Jutro..

No js cakam da pride patronazna na obisk,pa ta cas mal na netu visim.Drugace pa tk ne vem kaj se z mojo puzo dogaja mi je vceri cev dan prebedela.user posted image prav sok pa niti ponoci ni celo noc spala..

Nejka hvala za cestitke,drugace glede sprehodov se pa popolnoma strinjam..user posted image Joj zdj pa ta sneg da ja res nikamor ne morem ven..user posted image Upam da bo hitro zginil.

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 65
3.2.2009 12:22:15   
gajka
Mi je kar malo nerodno, ker sem se samo na začetku tule pofočkala, zdaj se pa nič ne javljam. user posted image

Čestitke vsem novopečenim mamicam! user posted image

Pa že takoj eno vprašanje z moje strani. A katera ve, če se kje v našem koncu izvaja kakšna telovdba za user posted image ?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 66
3.2.2009 12:32:29   
lunica12
Gajka hvala za cestitkeuser posted image Drugace pa js ne vem kako je v velenju glede te telovadbeuser posted image Se mi sanja ne.

No pri nas je pa bla glih patronazna in je rekla da lahko kamot ven hodimo kljub snegu tk da jeeeeeeeeeejjjjjjjuser posted image Komi cakam..Redi se pa tudi fejst.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
3.2.2009 15:24:43   
medika 13
pozdravljene ... evo še ena iz tega konca

Pri nas smo 12.12.2008 dobili punčko PIKO. Ponoči pridno spi čez dan pa spanje ni več zanimivo, veliko bolje je biti pokonci inskoz se mora nekaj dogajat ... čez dan spimo praktično samo še v vozičku ... zato sva se tudi danes s kolegico odpravili na sprehod ... prepoznate lokacijo? sneg ni ovira za naju user posted image

user posted image

no princeska že kliče ... se še kaj oglasim ... pozdravček vsem mamicam in user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 68
3.2.2009 17:13:20   
lunica12
Medika13 pozdravljena...No tebi je pa fajn,js tudi komaj cakam da bom odsla ven.Ste pa ze kr dva mesca stari zato vam je pa lazje ko greste vn.Kdaj ste pa prvic zaceli hodit vn.Upam da se vam bom lahko kmalu pridruzla pri takih turahuser posted image No vidim pa da je pridna in ponoci lepo aja,ko bi moja tudi tk bla.user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 69
3.2.2009 17:15:54   
acitak
gajka in nejka23 hvala za cestitke...

glede sprehodov pa komi cakam da bo leps vreme, se mi niti ne da it vn v takem vremenu, pa pločniki niso spluženi...
danes je tud pri nas bla patronazna, pol pa pride spet cez pol leta...lepo se redimo, mal mi je svetovala in to je to...

medika13...dobrodošla...svaka ti cast da si sla v takem vremenu na jezero...men se glih nebi dalo...
čestitke za user posted image  Piko, je rojena na isti dan k moj ati, in točno en mesec prej k moj sin Niko...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 70
4.2.2009 9:54:31   
gajka
medika13 - ste pa imeli skoraj karambol z labodi. user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 71
4.2.2009 16:43:31   
acitak

glede sprehodov pa komi cakam da bo leps vreme, se mi niti ne da it vn v takem vremenu, pa pločniki niso spluženi...

eva bla dans zuni...vreme je blo naklonjeno..včeri pa jamrala kk komi čakam...me je tk zdelalo, da sem šla dremat z tamalim...pločniki so pa koliko toliko spluženi, kr neki, mal je mal ni...tk da sem se namatrala z vozičkom...ble z lunico12 skupaj zuni, njej je šlo lažje k ma večje kolo spredaj, moja dva kolesa sta pa manjša in je šlo mal težje, ampak sj se bom navadla, danes je blo prvič...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 72
4.2.2009 22:28:01   
Toja22
hey user posted image

Ja, danes je pa bilo vreme res čudovito. Sva midve tudi izkoristili in bili dve uri vzunaj na sončku. Joj komaj čakam že da gre ta zima mimo, da bo več sončka in da naše male več ne bo treba tak dekat za odhod ven.

Patronažna pa pride pri pol leta ( lahko tudi prej, sam morš poklicat) da imaš "sestanek" glede uvajanja goste hrane.Boste videle, kolk so si mnenja različna. Pa bi si mislu, da ti bodo vsi strokovni delavci enako povedali. Drugače pa  mi že pridno papcamo skoraj vse. Se mi šele zdi, da sem bila noseča, zdej pa je že mala stara 8 mesecev. Ahh kak gre hitro časuser posted image user posted image user posted image

No zdej sem malo zabluzlauser posted image , pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 73
4.2.2009 23:02:37   
acitak
toja22...glede hrane...sj ti vsak drgac pove...tk da si pol cist zmesan, sj neves kdaj zacet...eni recejo pri 4 mesecih (po novem) eni pri 6 mesecih...edino vsak ti rece da postopoma uvajas posamezno hrano (logicno)...

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 74
5.2.2009 0:26:23   
Toja22
Acitak: ja pomoje res rataš zmešan če želiš delat tako kot pravijo. Zato je najbolje ubrati neko srednjo pot. Mi smo začeli uvajati kmalu po 4. mesecu, ni bila dojena in kazala je pretirano zanimanje za hrano. Se jokala poleg nas, ko smo mi jedli. Ampak sem na začetku res počasi uvajala. Tako da dolgo nismo meli celega obroka GH.

Mi smo se mogli šroko povijat tri mesece. In so mi v bolnici rekli, da jo naj strogo z dvema tetra plenicam in čez povijalko ( uspodaj seveda pamperska) . No in pride prva patronažna k men reče da ja  tak vredu koker povijam, pride naslednjič druga k men mi reče ahhh sej pa se to ne rabiš tako strogo držat. Uporablji samo eno tetra plenico. In jaz res probam z eno, ampak ena plenica sploh ni mogla nogic držat narazen. Še dober da je nisem poslušala.
Tako da res vidiš kolk so si " enotni" in kolk te lahko "naučijo".

Zdej pa res spatuser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?