Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 27.1.2009 16:19:03
|
|
|
|
lunica12
|
No evo moja spi,tasca je tudi sla domov tk da zdaj sem pa spet sama,samo pocasi bo tk moj prisu iz sluzbe. Acitak ja sej po mojem me zato boli ko sede dojim pa nic cez dan ne pocivam..Ma sem smotana.Js sam upam da ne bo kaj narobe,ker sem taka da takoj na najsalbe pomislim..Oh tvoj je pa res priden glede spanja..Kok ti je fajn ko bi bla vsaj moja pol tok kot tvoj. No potem pa vidim da bi blo fajn nabavit ta lezalnik...Kaksne so pa kaj cene?
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 27.1.2009 18:40:21
|
|
|
|
acitak
|
lunica...od 30 eur naprej so, js sem ga hotla met sam zato da ne bo skos po rokah in da ce kaj delam da je z mano in ga imam na oceh... ej ce se fajn pocutis pol tk ni panike, sj sem js tud skos na nogah ampak ne dvigujem pa nc tezkega in pa ne sesam in ne brisem po tleh...mam zato druge...se kak teden se pustim razvajat...
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 27.1.2009 20:54:12
|
|
|
|
Toja22
|
Lunica: midva sva kupla ležalnik v dipotu, ko so meli lih neko akcijo za 20 eur. Pa nam je tudi za tolk mal dinarčkov ogromno služil
|
|
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 27.1.2009 21:39:27
|
|
|
|
acitak
|
točno toja22, na dipota sem pozabla, imajo kr neki fajn stvari za pa poceni
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 27.1.2009 22:48:09
|
|
|
|
sonček08
|
čer...mamica odpraznovala svoj rojstni dan, njena fanta že oba sladko spita,js pa malo v tišini čekiram RR. Acitak, mi mamo en ležalnik...sicer je moder ampak ti ga lahko posodim ali prodam za 15 EUR. mi smo ga zelo malo uporabljali...mislim pa da ga tud ne bomo več potrebovali. tk da če želiš,povej... zdj pa grem ajat, k sm mal prevč vinčeka spila pa sj je zdrav-za kri
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 28.1.2009 9:46:23
|
|
|
|
acitak
|
jutro punce... sonček08....ja vse najboljše z zamudo...nč nisi rekla da praznuješ... js mam ležalnik,glih sem ga v nedeljo dobila, si mogoče na Lunico12 mislila... itak ti ni za zamerit ker si mal preveč vinčeka spila...he he
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 28.1.2009 11:50:00
|
|
|
|
lunica12
|
Dan... Kako smo?No evo moja je spala sam cujem da se pocasi prebuja..Smo pa meli danes prvo kopanje in je bla cisto tiho se ni nic jokala Pridna je bla...Zdj je pa sveza..Pa za vikend ce ne bo pihalo pa to lahko ze gremo ven,tk da upam da bo kolker tok lepo vreme. Ja soncek vse najbolse ceprav z zamudo...
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 28.1.2009 18:29:23
|
|
|
|
sonček08
|
Hvala za voščilo Acitak in Lunica12...ja ravno nisem razglašala da mam rojstni dan...blo pa je fajn ja ja, acitak najbrž je bil vinček kriv in je moja glavca misnla na lunico12 kar se tiče ležalnika. tak da, lunica12 če potrebuješ ležlnik,ki je sicer modre barve-lahk ti pošljem fotko- mi sporoči!
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 28.1.2009 20:00:09
|
|
|
|
acitak
|
sonček08...ni panike, ti ni za zamerit... mi smo se tud danes prvic kopali, je bil tk priden, najprej mu ni blo nc jasno pol je pa fulll uzivu...zdj je tak dišečko
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 28.1.2009 20:07:45
|
|
|
|
lunica12
|
Soncek08 ce se odlocim ti javim... Acitak a ti je dala babica kej oljne kopeli v vodo?men jo je dala...Joj je moja bla tk tiho pa tk zacudeno gledala ko ji ni bilo nic jasno.
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 29.1.2009 13:29:26
|
|
|
|
acitak
|
lunica...nč mi ni dala v vodo...bom js to prakticiala pol z bubchen first cez kak teden dva...zdj sam milo pa voda...
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 30.1.2009 11:10:03
|
|
|
|
lunica12
|
no komen je vzela kr od bubchena ko sem mela testercek pa dala noter...a naslednic bos pa ti kopala pa te bo ona gledala?
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 30.1.2009 21:06:57
|
|
|
|
acitak
|
ja naj bi me gledala,sj men ni panike, sam js ga bom jutr ze sama kopala sem se odlocla da bo spal ker grem pol na zurrrrrrr...sj ne srecanje imamo osnovne sole pa grem ko zaspi ma pogledat pol zvecer...jej
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 2.2.2009 21:12:21
|
|
|
|
Nejka23
|
Ojla punce!!! Najprej vsem skupaj čestitke, tiste ki ste dobile pred kratkim svoje soncke.... Upam, da ste se že navadili na nov ritem in da ni prehudo...Saj se navadiš in potem ko prespijo celo noč,pravzaprav ugotovič,da si se bolj zmatran, hahaha, kot če vstajaš... Ko bo lepše,suho vreme, pa se lahko dobimo na kakšnem sprehodu okoli jezera,kjer je dovolj prostora ya veliiiiko vozičkov... Ali pa se dobimo na sladoledu,ko bo že ZARES toplo... Pozdravčki!!! Nejka
|
|
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 3.2.2009 10:23:53
|
|
|
|
lunica12
|
Jutro.. No js cakam da pride patronazna na obisk,pa ta cas mal na netu visim.Drugace pa tk ne vem kaj se z mojo puzo dogaja mi je vceri cev dan prebedela. prav sok pa niti ponoci ni celo noc spala.. Nejka hvala za cestitke,drugace glede sprehodov se pa popolnoma strinjam.. Joj zdj pa ta sneg da ja res nikamor ne morem ven.. Upam da bo hitro zginil.
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 3.2.2009 12:22:15
|
|
|
|
gajka
|
Mi je kar malo nerodno, ker sem se samo na začetku tule pofočkala, zdaj se pa nič ne javljam. Čestitke vsem novopečenim mamicam! Pa že takoj eno vprašanje z moje strani. A katera ve, če se kje v našem koncu izvaja kakšna telovdba za ?
|
|
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 3.2.2009 12:32:29
|
|
|
|
lunica12
|
Gajka hvala za cestitke Drugace pa js ne vem kako je v velenju glede te telovadbe Se mi sanja ne. No pri nas je pa bla glih patronazna in je rekla da lahko kamot ven hodimo kljub snegu tk da jeeeeeeeeeejjjjjjj Komi cakam..Redi se pa tudi fejst.
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 3.2.2009 15:24:43
|
|
|
|
medika 13
|
pozdravljene ... evo še ena iz tega konca Pri nas smo 12.12.2008 dobili punčko PIKO. Ponoči pridno spi čez dan pa spanje ni več zanimivo, veliko bolje je biti pokonci inskoz se mora nekaj dogajat ... čez dan spimo praktično samo še v vozičku ... zato sva se tudi danes s kolegico odpravili na sprehod ... prepoznate lokacijo? sneg ni ovira za naju no princeska že kliče ... se še kaj oglasim ... pozdravček vsem mamicam in
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 3.2.2009 17:13:20
|
|
|
|
lunica12
|
Medika13 pozdravljena...No tebi je pa fajn,js tudi komaj cakam da bom odsla ven.Ste pa ze kr dva mesca stari zato vam je pa lazje ko greste vn.Kdaj ste pa prvic zaceli hodit vn.Upam da se vam bom lahko kmalu pridruzla pri takih turah No vidim pa da je pridna in ponoci lepo aja,ko bi moja tudi tk bla.
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 3.2.2009 17:15:54
|
|
|
|
acitak
|
gajka in nejka23 hvala za cestitke... glede sprehodov pa komi cakam da bo leps vreme, se mi niti ne da it vn v takem vremenu, pa pločniki niso spluženi... danes je tud pri nas bla patronazna, pol pa pride spet cez pol leta...lepo se redimo, mal mi je svetovala in to je to... medika13...dobrodošla...svaka ti cast da si sla v takem vremenu na jezero...men se glih nebi dalo... čestitke za Piko, je rojena na isti dan k moj ati, in točno en mesec prej k moj sin Niko...
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 4.2.2009 9:54:31
|
|
|
|
gajka
|
medika13 - ste pa imeli skoraj karambol z labodi.
|
|
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 4.2.2009 16:43:31
|
|
|
|
acitak
|
glede sprehodov pa komi cakam da bo leps vreme, se mi niti ne da it vn v takem vremenu, pa pločniki niso spluženi... eva bla dans zuni...vreme je blo naklonjeno..včeri pa jamrala kk komi čakam...me je tk zdelalo, da sem šla dremat z tamalim...pločniki so pa koliko toliko spluženi, kr neki, mal je mal ni...tk da sem se namatrala z vozičkom...ble z lunico12 skupaj zuni, njej je šlo lažje k ma večje kolo spredaj, moja dva kolesa sta pa manjša in je šlo mal težje, ampak sj se bom navadla, danes je blo prvič...
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 4.2.2009 22:28:01
|
|
|
|
Toja22
|
hey Ja, danes je pa bilo vreme res čudovito. Sva midve tudi izkoristili in bili dve uri vzunaj na sončku. Joj komaj čakam že da gre ta zima mimo, da bo več sončka in da naše male več ne bo treba tak dekat za odhod ven. Patronažna pa pride pri pol leta ( lahko tudi prej, sam morš poklicat) da imaš "sestanek" glede uvajanja goste hrane.Boste videle, kolk so si mnenja različna. Pa bi si mislu, da ti bodo vsi strokovni delavci enako povedali. Drugače pa mi že pridno papcamo skoraj vse. Se mi šele zdi, da sem bila noseča, zdej pa je že mala stara 8 mesecev. Ahh kak gre hitro čas No zdej sem malo zabluzla , pa lahko noč
|
|
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 4.2.2009 23:02:37
|
|
|
|
acitak
|
toja22...glede hrane...sj ti vsak drgac pove...tk da si pol cist zmesan, sj neves kdaj zacet...eni recejo pri 4 mesecih (po novem) eni pri 6 mesecih...edino vsak ti rece da postopoma uvajas posamezno hrano (logicno)...
|
|
RE: mamice malih nadobudnežev iz šoštanja,vel... 5.2.2009 0:26:23
|
|
|
|
Toja22
|
Acitak: ja pomoje res rataš zmešan če želiš delat tako kot pravijo. Zato je najbolje ubrati neko srednjo pot. Mi smo začeli uvajati kmalu po 4. mesecu, ni bila dojena in kazala je pretirano zanimanje za hrano. Se jokala poleg nas, ko smo mi jedli. Ampak sem na začetku res počasi uvajala. Tako da dolgo nismo meli celega obroka GH. Mi smo se mogli šroko povijat tri mesece. In so mi v bolnici rekli, da jo naj strogo z dvema tetra plenicam in čez povijalko ( uspodaj seveda pamperska) . No in pride prva patronažna k men reče da ja tak vredu koker povijam, pride naslednjič druga k men mi reče ahhh sej pa se to ne rabiš tako strogo držat. Uporablji samo eno tetra plenico. In jaz res probam z eno, ampak ena plenica sploh ni mogla nogic držat narazen. Še dober da je nisem poslušala. Tako da res vidiš kolk so si " enotni" in kolk te lahko "naučijo". Zdej pa res spat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?