Tina 28 -> RE: ko imaš dovolj (7.1.2009 0:46:00)
|
V vsakem primeru najprej ugotovi, kaj ji fali. Odloži jo v posteljico, daj dudo...mogoče je zaspan/a ali pa rabi malo umiritve. Potem je še žeja, lakota, temperatura. Moji pomaga, da ji dam mal žabice dol in se lohk s prstki igra. takoj spremeni voljo in je potem bolj zadovolja...se sprosti. Je pa res, da je čez dan zlo pridna in ponavadi že pomaga duda, razen ko se trudva zaspat. Kadar mam pa pač slab dan....in sem nerazpoložena...moram najprej sebi dvignit razpoloženje. Mogoče je sitna, ker čuti tvojo utrujenost. Jaz si za dvig razpoloženja prižgem dobro glasbo (ritmično, ki mi je všeč), dam tolk na glas, da lahko zraven fajn pojem in sem duet...pol pa skačeva in pleševa po sobi. Njej je ful všeč, jaz pa se nafilam s pozitivno energijo, saj se kri mal zalavfa po telesu. Poskusi...uspeh zagotovljen. Pa naj bodo res teb ta hudi komadi in naj bodo vsaj trije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Tako sva obe boljše volje. Se pa tudi jaz velikokrat počutim ujetnik stanovanja in pospravljanja. Z malo se mi ni problem ukvarjat,....mori me vse tisto, kar je za postorit in bolj si doma, več dela, ki čaka... te mori. Saj tamalim vedno nudimo vse...pozabmo pa na to, da smo družabna bitja in mal druženja z odraslimi je tud potrebno. Ker je to velikokrat težko....pejd na kako kavo (men se to glih ne izide)...alpa zasuč telefon in poklič kako kolegico alpa lubija!
|
|
|
|