Gina -> RE: Kaj vi mislite? (6.1.2009 13:48:11)
|
A veš kako je s temi vrtci čudna stvar....naš vrtec, ki je btw tudi v eni prastari hiši (kar nima veze s tem, koliko je kvaliteten), slovi kot zanič vrtec, v katerem nič ne delajo...zato otroka en lep cajt nisem vpisala vanj. NO in potem gre naš otrok v ta vrtec, ker sem imela dovolj prevažanja in čakanja in glej no glej: - delajo na deseto potenco, ful reči in to kar naprej, ta malemu ni nič dolgčas - redno hodijo ven - obe vzgojiteljici sta izjemno fajn in jih imamo vsi radi - otroci so heterogena skupina, kar ravno tako prinese svoje pluse - moj otrok je zelo zadovoljen - ima pa ta vrtec res nekatere zelo čudne starše, za katere nisem mogla verjet za kaj se sploh pritožujejo čez neke reči, presito ljudstvo razvajeno Skratka, ni vedno glas ljudstva pravi. Včasih je vrtec lahko čist brez veze na slabem glasu, ko ni osnove za to. Kaj bi jaz naredila: - če boš otroka v vsakem primeru prestavila v drug vrtec, bi ga dala k nonam, ker prestavljanje iz vrtca v vrtec zna biti stresno - če še ne veš al boš otroka prestavljala iz vrtca v vrtec ali ne, potem ga daj v vrtec, pa probaj, kako boste zadovoljni
|
|
|
|