|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Težava...
9.1.2009 14:23:14   
Polonca s piko
najprej:
in da tudi ženskam kdaj vmes "dol pade", sam da ni tako opazno...
... moj podpis (pa še nasmejala sems e ob tem!)

potem: saj ni treba takoj "konkretno", pa dajta malo oralno, pa malo z rokami... da pridobi na kondiciji, jst tud takoj po porodu nism mogla kar 4 km lavfat, je blo treba s hojo začet :D

in za konec: jaz sem z, zdaj možem, hodila več kot leto in pol, ko sva začela imet "konkretne" odnose. Prej sva se pa igrala :D Ja, saj je res, da sva bila mlajša... poanta, da sem to povedala je v tem, da se nikamor ne mudi. Če si prepričana v vezo, potem ni treba po 14 dneh v posteljo v galop, ampak lahko to malo počaka, tačas se pa malo bolje spoznata (pogovor, pogovor, pogovor), pa bo potem tudi tam bolje štimalo. Seks ni samo fizična telovadba, ampak je dejanje ljubezni. LJUBEZNI, ne ZALJUBLJENOSTI!!!

"Ljubiti iz srca" pomeni ljubiti tisto kar človek je. Biti zaljubljen, pa pomeni biti slepo zagledan v osebo, kakršna TI misliš da je, in je nasprotje "ljubiti". In vedno je najprej daljše ali krajše obdobje zaljubljenosti (tudi do 2 leti pravijo strokovnjaki), ki potem po prvi krizi, ko se oba zavesta, da sta nekaj drugega kot sta si predstavljala, preide v ljubezen (ali pa se konča).

Ne želim te obsojati. Le omenim, da bi mogoče daljše poznavanje pripeljalo boljši seks.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.1.2009 15:12:32   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Polonca s piko

najprej:
in da tudi ženskam kdaj vmes "dol pade", sam da ni tako opazno...
... moj podpis (pa še nasmejala sems e ob tem!)

potem: saj ni treba takoj "konkretno", pa dajta malo oralno, pa malo z rokami... da pridobi na kondiciji, jst tud takoj po porodu nism mogla kar 4 km lavfat, je blo treba s hojo začet :D

in za konec: jaz sem z, zdaj možem, hodila več kot leto in pol, ko sva začela imet "konkretne" odnose. Prej sva se pa igrala :D Ja, saj je res, da sva bila mlajša... poanta, da sem to povedala je v tem, da se nikamor ne mudi. Če si prepričana v vezo, potem ni treba po 14 dneh v posteljo v galop, ampak lahko to malo počaka, tačas se pa malo bolje spoznata (pogovor, pogovor, pogovor), pa bo potem tudi tam bolje štimalo. Seks ni samo fizična telovadba, ampak je dejanje ljubezni. LJUBEZNI, ne ZALJUBLJENOSTI!!!

"Ljubiti iz srca" pomeni ljubiti tisto kar človek je. Biti zaljubljen, pa pomeni biti slepo zagledan v osebo, kakršna TI misliš da je, in je nasprotje "ljubiti". In vedno je najprej daljše ali krajše obdobje zaljubljenosti (tudi do 2 leti pravijo strokovnjaki), ki potem po prvi krizi, ko se oba zavesta, da sta nekaj drugega kot sta si predstavljala, preide v ljubezen (ali pa se konča).

Ne želim te obsojati. Le omenim, da bi mogoče daljše poznavanje pripeljalo boljši seks.

Zelo lepo si napisala Polonca s piko (btw. simpatičen nick imaš). Se absolutno strinjam.

Bi pa dodala še nekaj, čeprav tega nisi spraševala...Sem prebrala tisto temo o tvojem bivšem in glede na to, da so bli zadnji štirje isti buteljni, bi bilo zate vseen dobr, da bi začela mal (resne) samo-analize (na hitr si tut sama dobila uvid v to, sam imam občutek, da je šlo mimo tebe). Meni je ful pomagala knjiga Najina ljubezen (Harville Hendrix), da sem nehala privlačit buteljne in zdej imam res čudovito in krasno zvezo že 8 let. Toplo priporočam.user posted image
Srečno.user posted image

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.2.2009 20:15:03   
Anonimen
**** ga. Mu pa č ne stoji. user posted image  Saj ni edini, ki ma probleme.
Če pogovor pač ne pomaga,  naj gre k zdravniku- pa čimprej, da lahko začneta sexat..user posted image user posted image user posted image  moj lubi je bil tud čist mehak. za popiz..sn misla,  da je z mano kaj narobe. user posted image  pol pa mu je dohtar dal LEVITRO. res super zadeva. Ko se nama zahoče, pač vzame tbl, pol pa je akcija že po 10-15 minutah. res delujeuser posted image .

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.2.2009 20:31:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...pri user posted image . Čeprav ne več rosno mlada, oba 30+, sva zaljubljena do ušes in se odločila tudi za posteljne aktivnosti, kjer pa je nastal problem, ker je bilo, oz. bi bilo to zanj prvič. Mogoče se bo kdo sedaj vprašal kako je mogoče da moški pri 30+ še ni seksal, ampak...je super, ljubeč, pameten...NAJBOLJŠI in jaz ga LJUBIM iz dna srca!!!!
Oba sva se full želela seksa, pri njemu je bila erekcija, ko pa je bil na vrsti kondom se je pa vse končalo. Erekcija je splahnela, on se zasekiral, da je že pač star, da ga ne bom marala...meni pa se to ni zdelo nič groznega in ga zaradi tega ne obravnavam nič drugače. 
Me pa malo skrbi da bo naslednjič obremenjen še s tem, da mu spet ne bo uspelo in posledično se bo to res zgodilo in se lahko začneva vrteti v začaranem krogu. Zato prosim za kakšen nasvet.

lp!

če sta že dolgo skupaj, sploh ne vidim ovir, da bi kondom odstranila. glede na to, da je verjetno že s tem mal obremenjen, kokr si napisala, pa še pri taprvih je bil, poskušajta brez, da mu zalaufa, potem pa če se bo vama zdelo še naprej uporabljati kondom, pa poskušajta.
v psihi je zmer tako - tistega, česar se najbolj bojiš, ponavadi tudi pride.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.2.2009 21:01:12   
kaya2007
ti si pa res neučakana user posted image  če mašina toliko let ni bila v pogonu, ne moreš pričakovat, da bo takoj vse fino in fajn. moški ni samozavesten, ker to počne prvič, ima prepreke v glavi...vse je v psihi.
jih poznam še nekaj, ki so tudi še kasneje začeli sexati, pa so večinoma rabili kar nekaj časa, da je prišlo vse v normalo, tudi po leto in več. če hočeš, da vama (mu) uspe, boš morala biti full potrpežljiva in ga spodbujati, hkrati pa ne pritiskati nanj..kar težko. no, mogoče bo pa hitro vse ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?