picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Polonca s piko najprej: in da tudi ženskam kdaj vmes "dol pade", sam da ni tako opazno... ... moj podpis (pa še nasmejala sems e ob tem!) potem: saj ni treba takoj "konkretno", pa dajta malo oralno, pa malo z rokami... da pridobi na kondiciji, jst tud takoj po porodu nism mogla kar 4 km lavfat, je blo treba s hojo začet :D in za konec: jaz sem z, zdaj možem, hodila več kot leto in pol, ko sva začela imet "konkretne" odnose. Prej sva se pa igrala :D Ja, saj je res, da sva bila mlajša... poanta, da sem to povedala je v tem, da se nikamor ne mudi. Če si prepričana v vezo, potem ni treba po 14 dneh v posteljo v galop, ampak lahko to malo počaka, tačas se pa malo bolje spoznata (pogovor, pogovor, pogovor), pa bo potem tudi tam bolje štimalo. Seks ni samo fizična telovadba, ampak je dejanje ljubezni. LJUBEZNI, ne ZALJUBLJENOSTI!!! "Ljubiti iz srca" pomeni ljubiti tisto kar človek je. Biti zaljubljen, pa pomeni biti slepo zagledan v osebo, kakršna TI misliš da je, in je nasprotje "ljubiti". In vedno je najprej daljše ali krajše obdobje zaljubljenosti (tudi do 2 leti pravijo strokovnjaki), ki potem po prvi krizi, ko se oba zavesta, da sta nekaj drugega kot sta si predstavljala, preide v ljubezen (ali pa se konča). Ne želim te obsojati. Le omenim, da bi mogoče daljše poznavanje pripeljalo boljši seks. Zelo lepo si napisala Polonca s piko (btw. simpatičen nick imaš). Se absolutno strinjam. Bi pa dodala še nekaj, čeprav tega nisi spraševala...Sem prebrala tisto temo o tvojem bivšem in glede na to, da so bli zadnji štirje isti buteljni, bi bilo zate vseen dobr, da bi začela mal (resne) samo-analize (na hitr si tut sama dobila uvid v to, sam imam občutek, da je šlo mimo tebe). Meni je ful pomagala knjiga Najina ljubezen (Harville Hendrix), da sem nehala privlačit buteljne in zdej imam res čudovito in krasno zvezo že 8 let. Toplo priporočam. Srečno.
|