boleča dojka (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> boleča dojka (6.1.2009 9:26:34)

Prosim vas za nasvet, če se je kateri kaj podobnega že dogajalo. V nedeljo zvečer sem opazila da je iz desne dojke kakor nekakšen izcedek, temu nisem posvečala prevelike pozornosti. Včeraj čez dan me je začela boleti, na otip je napeta, prav špika me, predvsem v predelu bradavice. Zvečer spet izcedek, ampak to govorim o zellooo majhni količini, recimo 2 kapljici strjeni. Ponoči nisem mogla več spati na trebuhu kakor sicer, zjutraj postaja ta špikajoč občutek le še močnejši. Če bi se mi to zgodilo čez 2 tedna bi morda pomislila na nosečnost, tako pa ne, saj je le 12 dni od pričetka moje zadnje menstruacije. Naj omenim da leva je pa povsem normala!

Vsakega odgovora in namiga bom vesela!

Kepica83 -> RE: boleča dojka (6.1.2009 9:36:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Prosim vas za nasvet, če se je kateri kaj podobnega že dogajalo. V nedeljo zvečer sem opazila da je iz desne dojke kakor nekakšen izcedek, temu nisem posvečala prevelike pozornosti. Včeraj čez dan me je začela boleti, na otip je napeta, prav špika me, predvsem v predelu bradavice. Zvečer spet izcedek, ampak to govorim o zellooo majhni količini, recimo 2 kapljici strjeni. Ponoči nisem mogla več spati na trebuhu kakor sicer, zjutraj postaja ta špikajoč občutek le še močnejši. Če bi se mi to zgodilo čez 2 tedna bi morda pomislila na nosečnost, tako pa ne, saj je le 12 dni od pričetka moje zadnje menstruacije. Naj omenim da leva je pa povsem normala!

Vsakega odgovora in namiga bom vesela!

Hm pa si prepričana da nisi nosečka?

melanija -> RE: boleča dojka (6.1.2009 10:21:18)

Če si prepričana, da nisi noseča bi bilo fajn da greš do ginekologa ali pa ga vsaj pokliči, kaj je za naredit.

Anonimen -> RE: boleča dojka (6.1.2009 10:48:45)

Nosečka 99,9 % nisem ker sem imela zadnjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] 26.12, torej naj bi se mi po izračunih šele ovulacija približevala. Razen če bi bila nosečka kljub menstruaciji, samo to pa mislim da je tudi bolj malo možnosti. Če ne bo minilo bo res treba k ginekologu, da ni kakšno sranje.

Kepica83 -> RE: boleča dojka (6.1.2009 10:58:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nosečka 99,9 % nisem ker sem imela zadnjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  26.12, torej naj bi se mi po izračunih šele ovulacija približevala. Razen če bi bila nosečka kljub menstruaciji, samo to pa mislim da je tudi bolj malo možnosti. Če ne bo minilo bo res treba k ginekologu, da ni kakšno sranje.

Jaz ti priporočam da kupiš en test pa če bo - pojdi k G. Ampak ne predolgo čakat z tem.

Anonimen -> RE: boleča dojka (6.1.2009 18:54:29)

malo višje sem temo zasledila, kjer mi je prišlo na idejo da morda boleča prsa od ovulacije! Na to nisem pomislial, ali torej lahko prsa bolijo tudi ob njej?

CLAUDY11 -> RE: boleča dojka (7.1.2009 10:44:30)

Na tvojem mestu bi šla G na pregled ker to da maš izcedek iz bradavice ni vredi 
mene so tud ful prsa bolela pa sem šla G pa me je dala na slikanje in so mi našli bulo ki hvala bogu ni rakast??!!!???
tak da lepojd zdravniku za vsak slučaj tok da boš prepričana da ni kaj narobe lahko te pa tud bolijo zarad hormonov ali ješ kotracepciske tablete?? to zu velikokrat vzrok za bolečine..
tak da ne deli panike ampak se sprav zdravniku lp

Anonimen -> RE: boleča dojka (7.1.2009 13:58:22)

Claudy ker imam čez 10 dni pregled pri ginekologinji naročen ji bom takrat zadevo omenila, če se ne umiri. Predvsem mi je čudno da je samo na eno dolečina, bradavica na tej je opažam že nekaj časa (vel kot leto dni) nekoliko drugačna kot tista na levi strani. Malček bolj je pogreznjena sama vase, ne zna drugače opisat. Se pa bolečina danes umirja, je manj intentivna kot npr. včeraj, imam pa danes še en čuden znak, danes sem imela na hlačkah roza izcedek, zelo malo in zelo blago! Zdaj res sumim da je morda z ovulacijo to kaj povezano, vsekakor raje kakor da je kaj s prsmi narobe

CLAUDY11 -> RE: boleča dojka (11.1.2009 19:43:17)

no lepo da si se naročila k G boš saj pomirjena !!!  lahko je res zaradi ovulacije sam nikoli pa ne veš pa bolje da prej ugotovijo če je kaj narobe kot da je prepozno ker ponavadi če ne težiš te še pregledajo ne meni so prvič prsi  pregledali pri 30 kar se mi zdi prepozno !!mam prijateljico ki so ji pri 25 odrezali obe prsi!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  !! tak da tud če te do pregleda ne bodo več bolele bodi posilena in reč naj ti jih pretipa!!

Stran: [1]